Hva bruker dere som saus eller dressing ved siden av middag? Nå har jeg hatt litt rømme og litt cottage cheese ved siden av middagen i noen dager og vil gjerne ha noen andre tips. Er ikke veldig sausmenneske, men godt av og til.
Hvis du steker kjøtt/kylling osv så kan du steke ut panna med fløte etterpå.. Jeg gjør det ofte, blir veldig godt
arnakristin
07-07-11, 13:11
Hei,
Anbefaler en tur innom disse samletrådene for inspirasjon:
Våre fantastiske lavkarbosauser (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4534)
Hva er din dressingfavoritt? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=36168)
Den store majones-tråden (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2048)
Tusen takk for svar! Nam, nam....
Jeg bruker ofte bare rømme som jeg tilsetter litt sambal oelek (chilipasta) :) Godt til det meste :)
Bruker fader martin sin selskaps- eller hamburgerdressing.
Under 5kbh pr 100g og nesten 50% fett :)
Jeg bruker avokado, ost, dijon sennep og olje.
Til kjøtt eller kylling: Halvbland ketchup pg majones, bland sammen, spis.