AntoniaM
19-07-11, 11:10
Jeg har pr nå brukt JBK til jevning i sauser mm ved å sikte den rett i gryta ved hjelp av en mini tesil. det funker helt utmerket når jeg rører godt mens jeg sikter. Men av og til har jeg behov for å jevne f eks fløte som skal helles over ingredienser uten å måtte røre så mye og jeg har sett at andre her bruker risteglass.
Jeg har prøvd risteglass et par ganger nå, men får det bare ikke til! Det klumper seg mer eller mindre og mye av JBK'en ligger igjen i glasset. Er det noen triks for å få et bedre resultat? Jeg har forsøkt å riste ut rett i kjøleskapskald fløte. Funker det bedre i vann, temperert eller hur?
Er det andre altrnativer til jevning når jeg f eks vil ha fløtesaus i forma med gratinert blomkål - en av sommerens favoritter.
Jeg har prøvd risteglass et par ganger nå, men får det bare ikke til! Det klumper seg mer eller mindre og mye av JBK'en ligger igjen i glasset. Er det noen triks for å få et bedre resultat? Jeg har forsøkt å riste ut rett i kjøleskapskald fløte. Funker det bedre i vann, temperert eller hur?
Er det andre altrnativer til jevning når jeg f eks vil ha fløtesaus i forma med gratinert blomkål - en av sommerens favoritter.