Restart
09-08-11, 11:48
Har jeg forstått det riktig hvis det er sånn at man ikke bare kan se på karbohydratinnhold?
Man må se på potetstivelse og sånn, selv om det er lavt karbohydratinnhold? Eller?
Hvordan er det da når det står at noe inneholder, maisstivelse og gelatin? Er det da noe vi må unngå?
Fant nemlig en ny pose med ferdig blomkålsuppe, "Erlings Blomkålssuppe" fra Nordfjord sin serie Norske Klassikere, og den hadde vært så fin å varme i mikro i blandt til lunsj eller noe.
Det står at den bare inneholder naturlige råvarer, og næringsinnholdet er Protein:1g, Karbohydrat:1g og Fett:2g
Men jeg blir alltid litt i tvil når det under ingredienser står, vann, blomkål (31%),fløte,gelatin,maisstivelse, salt og pepper.
Hvorda er det med den da?:confused:
Man må se på potetstivelse og sånn, selv om det er lavt karbohydratinnhold? Eller?
Hvordan er det da når det står at noe inneholder, maisstivelse og gelatin? Er det da noe vi må unngå?
Fant nemlig en ny pose med ferdig blomkålsuppe, "Erlings Blomkålssuppe" fra Nordfjord sin serie Norske Klassikere, og den hadde vært så fin å varme i mikro i blandt til lunsj eller noe.
Det står at den bare inneholder naturlige råvarer, og næringsinnholdet er Protein:1g, Karbohydrat:1g og Fett:2g
Men jeg blir alltid litt i tvil når det under ingredienser står, vann, blomkål (31%),fløte,gelatin,maisstivelse, salt og pepper.
Hvorda er det med den da?:confused: