Ja det var vel igrunn bare det jeg lurte på... oppfører sukrin seg sånn at eg kan smelte det sammen med smør og sjokolade i vannbad?
Håper du vet:o
Ser ut som det kan være vanskelig å smelte sukrin: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=44424
Bruke sukrinmelis i stedet, kanskje :)
Sukrin smelter dårlig ja, men bruk melisen: den funker greit.
Sukrin smelter dårlig ja, men bruk melisen: den funker greit.
Gjør den? Ja da satser vi på de...
Mener du smelte, eller løse seg i væske? :P
Sukker smelter og karamelliseres, mener jeg har lest at dette er et av de områdene sukrin er helt annerledes og ikke gjør det. Folk har da også problemer med å få karamell-konsistens på ting med sukrin. Det blir smulete.
Ang. det å løse opp sukrin i varm væske så går det, men litt tregt. Å løse det i rent fett tviler jeg på går, mao. du kan løse det i fløte som er en blanding av fett og vann, men ikke i rent smør....
Hmm, ser ut som det kan karamelliseres, men at det ikke blir seigt, men porøst. (Etter litt mer googling)
ikke akkurat karamell-pudding man lager med sukrin da altså.
Nei jeg mener vel igrunn bare "blande seg" med væsken og bli en del av smør og smeltet sjokolade ved 80 grader eller hva det er. Men prøver med sukrinmelis så får det bli som det blir ;)
Tusen takk for svar og engasjement!!