Meniallverden
11-08-11, 11:04
Hei alle sammen.
Hva er saken med kalde kokte poteter? Er det noen som virkelig vet?
Det sies at karbene blir borte og bare fiber er igjen men jeg tør ikke prøve sånn uten videre. Og kan potetene stekes så de blir varme på nytt????:confused::confused::confused:
Er fortsatt mye stivelse. Ca 15 kh pr 100 gram i kokt potet. Hørt noen unner seg en liten nypotet i ny og ne, men ikke noe å spise på ketogent nei
Rå poteter kan du spise. Synd det smaker så dårlig..
Rå poteter har fortsatt masse stivelse i seg:)
Karbene blir definitivt ikke borte! Men sammensetningen endres, slik at den får lavere GI dvs at blodsukkeret ikke øker like raskt som ved vanlige kokte poteter.
Rå poteter har fortsatt masse stivelse i seg:)
Åh. Jeg trodde rå poteter gikk (uten at jeg har tenkt å spise noen), men jeg blander sikkert med fit 4 life. Kanskje. Sånn er det å ha vært innom mange kosthold - og uten å ha klart å holde seg til noe. Før nå da. ;-)
Meniallverden
12-08-11, 08:29
Filler å!
Har hørt at karbene forsvinner ved avkjøling jeg men finner ikke noen "kalde" poteter i tabellen:confused: