View Full Version : Saus/dresseing


Pianoman
18-04-05, 22:24
Jeg spiser stort sett kjøtt/fisk/fugl og wokkede grønnsaker til middag. Noen som har et par gode råd til sauser/dressinger? Vil ha noe enkelt som ikke tar tid å lage...Blir litt "tørt" med bare grønnsaker og kjøtt.

På forhånd takk!

Aline
18-04-05, 22:55
det er en "sausetråd" her inne ;)

http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4481

Iset
19-04-05, 01:27
Hvis jeg ikke gidder å lage saus, bruker jeg ofte rømme med krydder, eller kesam med krydder. Syns det er veldig godt. Blandet ut rømmen/kesamen med masse hvitløkspulver, salt, pepper, evt litt søtstoff og feks dill. Nydelig til laks, og veeeldig godt som pizzadressing til ketolysepizza. :D

Aline
19-04-05, 08:42
ja, det er godt :D :ja:

Ruska
19-04-05, 08:48
Jeg har helt dilla på stekte sjamignonger stekt i litt smør, salt og pepper og rømme..hmm...:sikle:

Jeg har også brukt kremost med urter (hele boksen inneholder 3 g karbo tror jeg) og jeg bruker halve boksen sammen med svinekoteletter eller kyllingfilet.
Blir ganske kompakt, men en nydelig smak ! Fant den oppskriften under Atkins induksjonsmat :)

Muskat
19-04-05, 10:06
Når du wokker har du jo all verdens anledning til å lage saus! Jeg har dilla på kokosmelk for tiden. Bare hell kokosmelk over maten når den er nesten ferdig, klipp litt friske urter oppi (les: frisk koriander), og spis når alt er varmt. DEILIG!

Muskat