Blir karbohydratinnholdet i korn (som solsikkefrø, linfrø og sesamfrø) endret om det blir malt?
Hva med malte mandler?
Jeg har kjøpt meg en super kverner/malerdings :D (vet ikke hva det heter) på Europris. Den maler jeg nøtter frø og korn i og den lager jeg smoothies med. En hendig liten sak. Gjort i en fei!
Karbohydratinnholdet er det samme!:)
Vedlig kjekt med sånne duppedingser!:D
Karbohydratinnholdet er det samme!:)
Vedlig kjekt med sånne duppedingser!:D
Ja og denne duppedingsen er jeg helt forgapt i :love:
Ja og denne duppedingsen er jeg helt forgapt i :love:
Navn og nr, takk!;)
Du kan jo leggge ut om den flotte dingsebomsen din i denne tråden (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=24442&highlight=stavmikser)!:ja:
Alltid morsomt med nye gadgets!:D
Navn og nr, takk!;)
Du kan jo leggge ut om den flotte dingsebomsen din i denne tråden (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=24442&highlight=stavmikser)!:ja:
Alltid morsomt med nye gadgets!:D
Den heter Melissa Multimikser. Og er liten og hendig :)
Skal legge ut bilde seinere dag men du finner bilde av den her :
http://kitchen.manualsonline.com/manuals/mfg/melissa_asmartmove/646045.html
Blir karbohydratinnholdet i korn (som solsikkefrø, linfrø og sesamfrø) endret om det blir malt?
Hva med malte mandler?
Jeg har kjøpt meg en super kverner/malerdings :D (vet ikke hva det heter) på Europris. Den maler jeg nøtter frø og korn i og den lager jeg smoothies med. En hendig liten sak. Gjort i en fei! Innholdet er jo det samme men din kropps opptak av frøenes karbohydratinnhold er nok høyere når de er malt.
Er det ikke forskjell på malte og hele linfrø? Pga. at de hele går gjennom tarmsystemet uten at noe blir tatt opp i kroppen...
Jo, og trolig vil linfrøene ikke opptaes fullstendig om de er knuste heller ,om de inntatt med mye væske fordi gelelaget som da dannes isolerer mot optak. Men jeg vet ikke.
Jeg maler både linfrø og solsikkekjerner til "mel" for å bake. Kanskje det ikke er så lurt da?
Jeg maler både linfrø og solsikkekjerner til "mel" for å bake. Kanskje det ikke er så lurt da?
Bare mal i vei, du! Det er ikke store forskjellen uansett! Om det er noen!:p
Jeg maler både linfrø og solsikkekjerner til "mel" for å bake. Kanskje det ikke er så lurt da?Det er jo sunt da:) Ikke noe vits i å bruke det om du ikke vil at kroppen skal nyttiggjøre seg det heller, vel? Bare regn med karbohydratinnholdet.