Savner å dyppe mine lavkarbo nuggets i en dip, og husker fra før at sweet & sour var en favoritt. brukte dipen fra Makkarn før, men den går ikke nå. Noen som har en bra oppskrift på dette?
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=40923 :)
Takk, men er umulig å få tak i sånn. Bor sånn til at jeg må reise over 2 timer for å kansje få tak i. Så er mer ute etter å lage en dressing selv om det er noen som kan.
Er vel litt forskjell på sweet chilli og sursøt saus og?
Fant denne, mulig den kan gjøres lavkarbo
Sursøt saus:
3 ss soyasaus
1 dl ananasjuice
1 dl utblandet hønsebuljong
ca 2 ss tomatpuré
1 ss vineddik (viktig at ikke sløyfes)
1 ss sukker
ca 1,5 ts maisenna mel
Er vel litt forskjell på sweet chilli og sursøt saus og?
Jeg synes bare sweet and sour er litt emmen i smaken, den MÅ være litt spicy.. :ja:
Jeg synes bare sweet and sour er litt emmen i smaken, den MÅ være litt spicy.. :ja:
Enig der ja. Ikkeno glad i sursøt, men sweet chilli, nam nam nam. Spess på scampi
Fant denne, mulig den kan gjøres lavkarbo
Sursøt saus:
3 ss soyasaus
1 dl ananasjuice
1 dl utblandet hønsebuljong
ca 2 ss tomatpuré
1 ss vineddik (viktig at ikke sløyfes)
1 ss sukker
ca 1,5 ts maisenna mel
Ja, denne er nok ikke lett å gjøre om.
Soyasaus er greit, men anasjuice er jo i seg selv mye frukt sukker i.
Tomatpure er det også mye sukker i, men kan brukes siden det er snakk om 2 ss.
Vineddik? det vet ikke hva er, men eddik er jo veldig søtt uansett.
sukker kan gjøres om til søtning, så det går bra.
men maisena mel, hm, det er vel fyfy i lavkarbo? Hva med å bruke jbkm eller fiberhusk?