View Full Version : Persillerot, hva mer enn som smakstilsetning i suppe og frikassé?


FrkMarge
28-08-11, 21:24
Tittelen sier vel alt?
Hva mer kan jeg bruke den til?
Kjøpte den fordi jeg ikke husket om det var persillerot eller sellerirot som kunne brukes istedenfor poteter. Det var IKKE persilleroten!:p

Carisma
28-08-11, 21:30
Bland den med sellerirot i mosen. :sikle:

Kitt
28-08-11, 21:49
I dag laget jeg ovnsbakte grønnsaker til middagen, og da var resten av persilleroten i små biter med sammen med sellerirot, tre farger paprika, hvitløk, rødløk, gul løk, blomkål, broccoli, purre, vårløk ( og fordi vi skulle ha gjester, litt gulrot og kålrot)...........

Skjærer alt i passe biter etter smak og behag, blander alt sammen med rapsolje tilsatt masse krydder og heller over i en ildfast form. Steker ved 225-250grader i 25 + 20 min. Etter 25 min blander jeg godt slik at det som var på toppen kommer lengre ned, krydrer gjerne litt til om det bare er familien som skal ha og steker i 20 min til!