Skal steke kjøttpølser å tenkte å ha gratinerte brokkoli og blomkål ved siden av, eller evnt noe annet lurt. Trenger oppskrift.
Jeg har ingen oppskrift, men bruker å koke brokkoli/blomkål/sellerirot i fløte/CF e.l. noen minutter først. Slenger så alt i en ildfast form og river over ost. Har ovnen på 200-220 grader og tar ut når osten er gylden.
I dag skal jeg forresten prøve en tilsvarende variant med kun blomkål og ha fiskeboller oppi. Var litt skrantent i skapet her, så får ta det man har. :)
I tilfelle noen skulle bli fristet til å slenge i noen fiskeboller i fremtiden vil jeg ikke anbefale det veldig varmt. Noen av det dårligste jeg har laget på lenge faktisk. ;) Mulig det var osten. Slengte oppi litt ulike osterester.
arnakristin
22-09-11, 18:19
Hei
Dersom du trenger inspirasjon på grønnsaksfronten så anbefaler jeg en tur innom samletråden: Grønnsaksretter og –tilbehør til middag (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=41569)
Takk :D Ja jeg er litt tom der som oftes :p