aventurine
02-10-11, 07:58
Etter 8 dager på lavkarbo og 1,5 kilo mindre har jeg fått blod på tann. Lurte på om det blir bra å brune soyaprotein i margarin? Blir det bra resultat ut av det? Noen som vet?
Hvorfor vil du bruke margarin i stede for smør?
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=44446
aventurine
02-10-11, 11:19
Mente selvfølgelig smør:o
Men hvorfor skulle du brune soyaproteiner i utgangspunktet, lurte jeg på?:confused:
Men hvorfor skulle du brune soyaproteiner i utgangspunktet, lurte jeg på?:confused:
til brun saus sikkert:)
til brun saus sikkert:)
Med soyaproteiner? Trokke det, gitt!:eek:
Har du forsøkt med johannesbrødkjernemel?
aventurine
02-10-11, 17:30
Det er til brun saus ja, er litt fersk i dette her. Men kan johannesbrødkjernemel brukes? Hadde vært litt ålright med ett alternativ til eggeplommer, for tåler egg litt dårlig.
Har du tittet i denne tråden (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4534)?