Spinnerette
03-10-11, 08:39
Jeg har holdt meg mellom 15 og 20 karber siden februar i år, gått ned over 20kg, vært i ketose stort sett hele tiden, og trives veldig godt med det. Men, vekta har stått bom stille i noen måneder nå, og vurderer derfor å øke litt på karbene, eventuelt i en periode. Legger opp en "typisk" dagsmeny;
Frokost; 2 av Nannahs knekkebrød med smør og hvitost, agurk og paprika, eller to hardkokte egg og en ss majo.
Lunsj; Kyllingsalat med rømme, eller en omelett av to egg, rømme og div. grønnsaker.
Middag; 2-300g kjøtt, grønnsaker (stort sett litt løk, blomkål, brokkoli eller sellerirot), gjerne med en ss rømme om jeg ikke lager en kjøttrett med CF-saus, eller egge-bacon-oste-muffins.
Kvelds; et knekkebrød eller to, eller litt mandler/valnøtter.
I tillegg drikker jeg 2-5 kopper kaffe om dagen, med en fløteskvett i, og massevis med vann. Drikker ikke brus, og søter ikke teen min. Ligger rundt 75/20/5% daglig.
Det jeg da lurer på, er hvordan jeg kan øke karbohydratinntaket mitt på en "trygg" måte? Øke med 5kh daglig per uke, kanskje? Og hva slags matvarer burde jeg hente disse karbene fra (regner med svaret er grønnsaker, men syns nå det er greiest å spørre)?
Ellers er alle tips hjertelig velkommen! :)
Frokost; 2 av Nannahs knekkebrød med smør og hvitost, agurk og paprika, eller to hardkokte egg og en ss majo.
Lunsj; Kyllingsalat med rømme, eller en omelett av to egg, rømme og div. grønnsaker.
Middag; 2-300g kjøtt, grønnsaker (stort sett litt løk, blomkål, brokkoli eller sellerirot), gjerne med en ss rømme om jeg ikke lager en kjøttrett med CF-saus, eller egge-bacon-oste-muffins.
Kvelds; et knekkebrød eller to, eller litt mandler/valnøtter.
I tillegg drikker jeg 2-5 kopper kaffe om dagen, med en fløteskvett i, og massevis med vann. Drikker ikke brus, og søter ikke teen min. Ligger rundt 75/20/5% daglig.
Det jeg da lurer på, er hvordan jeg kan øke karbohydratinntaket mitt på en "trygg" måte? Øke med 5kh daglig per uke, kanskje? Og hva slags matvarer burde jeg hente disse karbene fra (regner med svaret er grønnsaker, men syns nå det er greiest å spørre)?
Ellers er alle tips hjertelig velkommen! :)