|Ingrrid
03-10-11, 17:33
Se her (http://www.ingridsblogg.no/?p=407547)for relatert videoklipp
Jeg er ikke så veldig interessert i alle skribleriene om LCHF for tiden, jeg vet hva som fungerer for meg, og andre må selv finne ut av hva som fungerer for dem. For meg er sukker værre enn nikotin, jeg har aldri vært avhengig nikotin, men sukker er en helt annen sak.
Men jeg klarer ikke å unngå å kommentere kommentaren til Gry Hay, som er seniorrådgiver i Helsedirektoratet: “Det er ikke særlig hverken sosialt eller høflig eller miljøvennlig å spise bare kjøtt og kaste potetene og brødet”. Eh? Denne kommentaren er utrolig barnslig, det virker som om hun tar det svært personlig at flere og flere ikke ønsker å spise slik hun mener er rett. Hun har et fullstendig svart/hvitt syn på dette kostholdet, og er helt lukket for at noe annet enn det som hun har fått innbanket ila oppveksten kan være riktig. En person som jobber i helsedirektoratet burde vite at lavkarbo ikke handler om å stappe i seg smør, bacon og fløte. Det handler om at man skal endre energikilde fra karber til fett, ikke nødvendigvis å overdrive. Jeg spiser faktisk ikke veldig mye mer kjøtt nå enn før, men jeg pirker ikke lenger vekk fettranden på skinka. Jeg tror ikke venninnene mine har opplved meg som mer uhøflig nå enn tidligere heller. Om man er glutenallergiker så unngår man brød, og om man er sukkeravhengig så unngår man sukker, man trenger ingen unnskyldning for å velge bort karbohydrater, spesielt ikke når det koster en vertinne et halvt blomkålhode å erstatte potetene til en potensiell LCHF-gjest.
Neh, la dem styre på og diskutere, jeg spiser det som er best for min kropp.
Gjør du?
Jeg er ikke så veldig interessert i alle skribleriene om LCHF for tiden, jeg vet hva som fungerer for meg, og andre må selv finne ut av hva som fungerer for dem. For meg er sukker værre enn nikotin, jeg har aldri vært avhengig nikotin, men sukker er en helt annen sak.
Men jeg klarer ikke å unngå å kommentere kommentaren til Gry Hay, som er seniorrådgiver i Helsedirektoratet: “Det er ikke særlig hverken sosialt eller høflig eller miljøvennlig å spise bare kjøtt og kaste potetene og brødet”. Eh? Denne kommentaren er utrolig barnslig, det virker som om hun tar det svært personlig at flere og flere ikke ønsker å spise slik hun mener er rett. Hun har et fullstendig svart/hvitt syn på dette kostholdet, og er helt lukket for at noe annet enn det som hun har fått innbanket ila oppveksten kan være riktig. En person som jobber i helsedirektoratet burde vite at lavkarbo ikke handler om å stappe i seg smør, bacon og fløte. Det handler om at man skal endre energikilde fra karber til fett, ikke nødvendigvis å overdrive. Jeg spiser faktisk ikke veldig mye mer kjøtt nå enn før, men jeg pirker ikke lenger vekk fettranden på skinka. Jeg tror ikke venninnene mine har opplved meg som mer uhøflig nå enn tidligere heller. Om man er glutenallergiker så unngår man brød, og om man er sukkeravhengig så unngår man sukker, man trenger ingen unnskyldning for å velge bort karbohydrater, spesielt ikke når det koster en vertinne et halvt blomkålhode å erstatte potetene til en potensiell LCHF-gjest.
Neh, la dem styre på og diskutere, jeg spiser det som er best for min kropp.
Gjør du?