Dangerous Nan McGrew
12-10-11, 22:51
Til 4 porsjoner trenger du:
4 kyllingfileter
2 gulrøtter
1 rødløk
Haricot verts
Marinade:
1 rødløk
2 presset fedd hvitløk
0,5 ss allehånde
0,5 ss chilipulver
1,5 ss paprikapulver
2 ss olivenolje
1,5 ss soyasaus
2 ss eplecidereddik
2 ss rårørte tyttebær
Sett ovnen på 225 grader. Blant alt som skal i marinaden, og kjør alt med stavmikser.
Legg kyllingfileter i en ildfast form, og gni inn marinaden. Skjær 2 gulrøtter i staver og kutt rødløken i båter. Legg dette i formen sammen med kyllingen. Stek midt i ovnen i cirka 25 minutter.
Server med (for eksempel):
Salat
Blomkålpurè (http://knapperglansbilder.blogspot.com/2011/09/blomkalpure.html)
Ovnsbakte tomater (http://knapperglansbilder.blogspot.com/2011/08/ovnsbakte-tomater.html)
Jukseris av blomkål (http://knapperglansbilder.blogspot.com/2011/07/karri-og-kokos-jukseris-av-blomkal.html)
Ostegratinerte asparges
Servert med byggris på bildet..
http://3.bp.blogspot.com/-XNXOYC5eX90/TpX57ut6MhI/AAAAAAAAAfM/R7ZEUImC15A/s1600/IMG_6421.JPG
4 kyllingfileter
2 gulrøtter
1 rødløk
Haricot verts
Marinade:
1 rødløk
2 presset fedd hvitløk
0,5 ss allehånde
0,5 ss chilipulver
1,5 ss paprikapulver
2 ss olivenolje
1,5 ss soyasaus
2 ss eplecidereddik
2 ss rårørte tyttebær
Sett ovnen på 225 grader. Blant alt som skal i marinaden, og kjør alt med stavmikser.
Legg kyllingfileter i en ildfast form, og gni inn marinaden. Skjær 2 gulrøtter i staver og kutt rødløken i båter. Legg dette i formen sammen med kyllingen. Stek midt i ovnen i cirka 25 minutter.
Server med (for eksempel):
Salat
Blomkålpurè (http://knapperglansbilder.blogspot.com/2011/09/blomkalpure.html)
Ovnsbakte tomater (http://knapperglansbilder.blogspot.com/2011/08/ovnsbakte-tomater.html)
Jukseris av blomkål (http://knapperglansbilder.blogspot.com/2011/07/karri-og-kokos-jukseris-av-blomkal.html)
Ostegratinerte asparges
Servert med byggris på bildet..
http://3.bp.blogspot.com/-XNXOYC5eX90/TpX57ut6MhI/AAAAAAAAAfM/R7ZEUImC15A/s1600/IMG_6421.JPG