- noen som har klart å oppdrive fårikål kjøtt med skikkelig fett på i år? - I tilfelle hvor!???
mvh Jan
Eg såg noko fårekjøt (altså ikkje lam, men sau) på Kiwi her ein dag som hadde mykje feitt, veldig mykje feitt.
Ah, da skal jeg sjekke en KIWI i nærheten av der jeg bor. *Får bare ikke nok Fårikål, jeg ...* Og sau smaker godt det og! Kanskje til og med litt bedre ... mvh Jan
Jeg har kjøpt en del av det frosne fårikålkjøttet av sau på Kiwi; det er fett, godt og billig:D:D
Photobscura
20-10-11, 09:22
Vet ikke om dette er et opplagt tips, men etter å ha spist fårkål i dagesvis lagde jeg lapskaus på fårikålkrafta; sila det, blanda det ca 50/50 med vann, lagde kjøttboller av rent lammekjøtt, og hadde i kålrot, sellerirot, jordskokk og purreløk, salt og pepper, som jeg kokte opp, og så lot trekke i flere timer. Utrolig godt, og veeeldig fett! Og ikke minst min første lapskaus. :D Derfor slenger jeg i vei dette tipset overalt hvor jeg hører ordet "fårikål". ;)