Jeg har bakekveld, og skal bake disse muffinsene her (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=41667). Har alt utenom splenda, kan jeg bruke "perfect sød (http://www.isis.dk/Produkter/Bage--og-sukkererstatninger/Perfect-S%C3%B8d.aspx?PID=613)" eller flytende natreen i stedet for? Er i tilfelle mengden den sammen?
Ja hvis en teskje splenda tilsvarer en teskje farin så. Tror det står på natreenkrukka at en teskje tilsvarer en teskje farin.
Noen som vet om en ts splenda= 1 ts farin?
Jeg pleier å smake til med splenda - men på pakken står det at forholdet skal være likt som farin :) Lykke til med muffinsene :)
Edit: Likt som i volum, ikke vekt. Splenda veier bare en tiendel av sukker.
Peppa Gris
05-11-11, 21:44
Det står på makken at en skje Splenda er en skje sukker, men du må ikke veie nei.
Tusen takk for hjelp. Jeg lagde med perfect sød - som hadde blandingsforhold 1:8 på vanlig sukker. Godt å vite at en ss splenda = en ss sukker da:) Ble litt hoderegning til, men fant ut av det - og muffinsene ble FANTASTISKE:D
Tusen takk for hjelp. Jeg lagde med perfect sød - som hadde blandingsforhold 1:8 på vanlig sukker. Godt å vite at en ss splenda = en ss sukker da:) Ble litt hoderegning til, men fant ut av det - og muffinsene ble FANTASTISKE:D
Så bra :D Oppskrift, takk :ja: