View Full Version : Prior maiskylling


elien
13-11-11, 12:36
Hei

Ser de har mais kylling på tilbud på OBS neste uke til 49,90 pr kg. Er det noen som har erfaring med disse?

Elin

kamp
13-11-11, 12:41
Smaker bedre enn "vanlig" prior stor kylling, de smaker jo lite..

Men stange og hå kylling er bedre :) De spiser mer naturlig fôr :)

elien
13-11-11, 13:49
Ok, må kanskje kjøpe en å prøve, jeg var kanskje litt redd maisen "ga" kyllingen litt mer kh.:)

Elin

kamp
13-11-11, 15:23
Ok, må kanskje kjøpe en å prøve, jeg var kanskje litt redd maisen "ga" kyllingen litt mer kh.:)

Elin

Den "vanlige" kyllingen får jo hvete, bygg, havre o.l.. så det er nok ikke mer karbohydrater i den.

elien
13-11-11, 16:28
Takk for svar :)

Elin

kamp
13-11-11, 17:23
Min favoritt oppskift uavhengig av kylling er:

2 l vann kokes sammen med 100g salt, 3 fedd hvitløk, 2 ts timian og 2 ts estragon.
Avkjøl vannet og legg oppi kyllingen.
La ligge i kjøleskapet i 1-2 døgn før du steker kyllingen i ovnen (30min per kg)

elien
13-11-11, 17:49
Må prøves. men komme til å sløyfe timian. Er ikke en smak jeg klarer å venne meg til å like. Skal den bare stekes vanlig etterpå.:p Litt greit med noe variasjon, kan gå litt mye kyllingfile.

Elin

Yrla
13-11-11, 18:01
Stakkars kyllinger som blir foret sånn at de fortest mulig legger på seg.

kamp
13-11-11, 18:16
Må prøves. men komme til å sløyfe timian. Er ikke en smak jeg klarer å venne meg til å like. Skal den bare stekes vanlig etterpå.:p Litt greit med noe variasjon, kan gå litt mye kyllingfile.

Elin

Gjør det du.. Noen liker å ha rosmarin oppi men den smaken liker ikke jeg.


Til Yrla - Kjøp holte kylling, de får vokse i naturlig tempo :)

Selv foretrekker jeg hå/stange/holte, alle "naturlige" kylinger.