Vist dere skal lage marsipan, kake e.l. som trenger sjokolade hvilken bruker dere?
Enten 70% kokesjokolade spedd med cocosa eller den mørke sjokoladen fra sukkerfritt med ditto.
Hva skal du lage for noe spennende?
Det kommer litt an på, om ungene skal spise, så velger jeg 86% sjokolade med freia, for de får ikke sjokolade med feks maltitol.
Om det er bare meg så blir det enten cloetta 70% ( med maltitol) eller en de har i allergihylla på mega med xylitol, husker ikke navn, men det er samme merke som de melkefrie osv.
Enten 70% kokesjokolade spedd med cocosa eller den mørke sjokoladen fra sukkerfritt med ditto.
Hva skal du lage for noe spennende?
Marsipan med sjokolade blant annet.. :)
Det finnes en mørk sjokolade på iherb helt uten søtning du kan smelte og tilsette sukrin etc selv.http://www.iherb.com/Ghirardelli-Premium-Baking-Bar-Unsweetened-Chocolate-4-oz-113-g/33026?at=0
Det har jeg ventet i årevis på.
Det finnes en mørk sjokolade på iherb helt uten søtning du kan smelte og tilsette sukrin etc selv.http://www.iherb.com/Ghirardelli-Premium-Baking-Bar-Unsweetened-Chocolate-4-oz-113-g/33026?at=0
Det har jeg ventet i årevis på.
Ahhh, tusen takk for den linken :)