Nå har jeg startet opp med baking, kjempe gøy. Har handlet inn det meste og trodde alt var bra. Men så leste jeg her inne att det er så mye karber i splenda :eek: i forhold til sukrin og stevia. Jeg som innbildte meg att splenda var karbo fri??? Please kan noen gi meg ett godt svar på dette, vil jo ikke bruke unødige karber.:confused:
Splenda veier så lite at det uansett ikke blir snakk om mange karbene! :)
Du kan jo titte litt i denne tråden! (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=37540)
Så Splenda er like greit å bruke som Sukrin for oss på lavkarbo? Jeg har pleid å blande Sukrinen med litt Splenda eller flytende Natreen for å dempe den litt spesielle Sukrinsmaken, men hvis Splenda er like greit som Sukrin kan jeg jo blande halvt om halvt uten problemer...
I forhold til lavkarbo er det greit, i forhold til miljøet..... not so much!
Men så er det vel ikke så alt for ofte man baker og sånt heller da!:)
Tusen takk for svar Kitt:)
Jeg har lest tråden + flere masse god info.