Dangerous Nan McGrew
19-11-11, 15:27
Kombinasjonen spinat/ sjalottløk/ hvitløk/ ost syns jeg er så fantastisk god, og jeg har brukt den som base i denne fiskegratengen (http://knapperglansbilder.blogspot.com/2011/10/himmelsk-fiskegrateng.html) tidligere, og jubelen var stor når jeg kom på at jeg kunne fylle paprika med det :)
Fylt paprika:
2 stk snackpaprika (spiss paprika)
200 g frisk spinat
1 fedd hvitløk
1 sjalottløk
en neve parmesan
smør eller olje til steking
Stek spinat til den blir myk. Ha i hvitløk og sjalottløk, og stek til løken blir myk. Bland inn parmesanen, og smak til med salt og pepper. Stek i ovnen på 200 grader i cirka 15 minutter.
Spiste det med biff ved siden av, se her (http://knapperglansbilder.blogspot.com/2011/11/biff-med-spinatfylt-paprika.html).
http://3.bp.blogspot.com/-E8HgLYKl1pE/TsbtuMbAhII/AAAAAAAAA7I/B0VrvL7B1Jk/s1600/IMG_6802.JPG
Fylt paprika:
2 stk snackpaprika (spiss paprika)
200 g frisk spinat
1 fedd hvitløk
1 sjalottløk
en neve parmesan
smør eller olje til steking
Stek spinat til den blir myk. Ha i hvitløk og sjalottløk, og stek til løken blir myk. Bland inn parmesanen, og smak til med salt og pepper. Stek i ovnen på 200 grader i cirka 15 minutter.
Spiste det med biff ved siden av, se her (http://knapperglansbilder.blogspot.com/2011/11/biff-med-spinatfylt-paprika.html).
http://3.bp.blogspot.com/-E8HgLYKl1pE/TsbtuMbAhII/AAAAAAAAA7I/B0VrvL7B1Jk/s1600/IMG_6802.JPG