View Full Version : kylling-rett


jeef-micro
07-05-05, 22:02
som en litt god middag bruker jeg kyllingfilet som jeg har en blanding av raspet ost og urter på før jeg steker den i ovnen... kjempegodt, og du kan bestemme selv hvor mye ost du velger å bruke...
I dag har jeg laget tomatsalat til... nam-nam

mofe
07-05-05, 22:26
som en litt god middag bruker jeg kyllingfilet som jeg har en blanding av raspet ost og urter på før jeg steker den i ovnen... kjempegodt, og du kan bestemme selv hvor mye ost du velger å bruke...
I dag har jeg laget tomatsalat til... nam-nam

Det har jeg ikke prøvd før, men høres kjempegodt ut! :ja: Hvor lenge steker du den på hvilken temperatur?

*ta kyllingfileter ut av frysern*

boble
07-05-05, 22:26
Høres kjempebra ut!!
Steker alltid kyllingfilet i panna,jeg. Og det er en dårlig vane. Må bli flinkere til å bruke stekeovnen.

mofe
07-05-05, 22:30
Apropos kylling. Jeg tok en halv kylling idag, smurte den inn med yoghurt naturell og tacokrydder (black boy) - satte den i ovnen på 125 grader i 2 timer.. nyydelig! Spiste waldorffsalat til :slurp:

Iset
07-05-05, 23:56
Åh nam!! Har 30 STORE bryst i frysen.

Ingo
08-05-05, 00:23
Åh nam!! Har 30 STORE bryst i frysen.

Har du pupper i frysærn??

Sorry, måtte bare få den ut av systemet. Lover, den er ute nå... ;)
Mygod det er for sent når jeg stod opp grytidlig... Sovetid! :sove:

Iset
08-05-05, 00:30
Har du pupper i frysærn??

Sorry, måtte bare få den ut av systemet. Lover, den er ute nå... ;)
Mygod det er for sent når jeg stod opp grytidlig... Sovetid! :sove:

http://www.pratekompaniet.com/forum/images/smilies/le.gifDu altså!!! :D

DrPork
08-05-05, 12:46
Mulig det ligger her, men vi burde få en egen tråd for kyllingoppskrifter. Eksperimenterer selv uhemmet innen langtidssteking, og varianten med yougurt og Tacokrydder hørtes god ut.

På den annen side, her er det jo bare å bruke spikersuppe metoden, man tager hva man haver, og så lenge kyllingen ligger i bunn, blir det sikker godt.

Dersom dere bruker pesto etc, prøv ovnsbakt aubergine i tillegg. Enkelt, og tidsklemma er absolutt ingen unnskyldning.

1 aubergine snittes i ca 1 cm tykke skiver, saltes i ca 10-15 min, tørk bort vann. Legg i ildfast form, ta over noe olivenolje, hvitløk, litt salt og provencalsk/italiensk krydder. Stekes sammen med kyllingen. Sleng gjerne noen fetabiter på toppen. Suksess er garantert, ypperlig i selskaper. Gjerne med en god rød italiener ved siden.

Daizy
08-05-05, 14:34
Apropos kylling. Jeg tok en halv kylling idag, smurte den inn med yoghurt naturell og tacokrydder (black boy) - satte den i ovnen på 125 grader i 2 timer.. nyydelig! Spiste waldorffsalat til :slurp:

Hmm? Hvordan blir yoghurten når du har den i ovnen?? Smurte inn? En rå kylling altså?