FrkMarge
25-12-11, 19:49
Jeg lagde i går disse (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=49628) og fulgte oppskriften til punkt og prikke med unntak av 3 ting:
* Jeg brukte hakkede mandler istedenfor mandelflak
*Jeg dobblet oppskriften
*Jeg hadde i mer fiberhusk, ca dobbelt så mye, fordi røren var helt flytende og det trodde jeg ikke den skulle være?:confused:
Mandelflarnene smaker helt himmelsk, men de er mye som pannekaker selv nå etter et døgn på benken og flere timer i dag på tørkepapir for å forsøke å trekke ut litt av smøret, som jeg regner med er årsaken til at de er bløte.
Når jeg tok dem ut av ovnen svømmte kakene i smør nemlig.:(
Gode råd noen?
* Jeg brukte hakkede mandler istedenfor mandelflak
*Jeg dobblet oppskriften
*Jeg hadde i mer fiberhusk, ca dobbelt så mye, fordi røren var helt flytende og det trodde jeg ikke den skulle være?:confused:
Mandelflarnene smaker helt himmelsk, men de er mye som pannekaker selv nå etter et døgn på benken og flere timer i dag på tørkepapir for å forsøke å trekke ut litt av smøret, som jeg regner med er årsaken til at de er bløte.
Når jeg tok dem ut av ovnen svømmte kakene i smør nemlig.:(
Gode råd noen?