View Full Version : Hva gjør jeg galt?


Lillelam
03-02-12, 12:59
9 januar endret jeg kostholdet mitt til et lavkarbo kosthold. Følger ingen spesielt "diett", men prøver å holde meg mellom 50-100 karbs pr dag.

Uke 1: Gikk jeg ned 1,2 kg
Uke 2: Gikk jeg ned 1,4 kg
Uke 3: Gikk jeg opp 100 gram
Uke 4 (skal egentlig veie meg på mandag, men snikveidde meg i dag): Hittil har jeg bare gått ned 100 gram


Jeg spiser akkuarat likens som jeg gjorde de 2 første ukene. Jeg syns det er irriterendes at kroppen har stoppet opp. Spiser bare når jeg er sulten, og spiser ca 4 måltid pr dag.

Noen som har tips eller råd??

Photobscura
03-02-12, 13:05
Ja! Jeg har tips og råd! :) Fortsett som du gjør! Du har holdt på i fire uker, og det er ganske kort tid. Du har også hatt et bra vekttap i starten, så jeg synes du skal smøre deg med tålmodighet og fortsette det opplegget du har. Om du derimot skulle komme på et reelt platå, hvor du står stille i en måned eller mer, så kan det være på tide å kanskje se om noen endringer må til.
Å stresse gjør gjerne at ting går saktere. Kroppen er ikke en maskin, og vil ikke doppe en kilo i uka fram til man er på idealvekta. Det kan påvirkes av så mye rart, som syklus dersom du er kvinne (menstruasjon, eggløsning) eller helt enkle tilfeldigheter, som litt vann i kroppen, manglende dobesøk etc.