View Full Version : JBK - klumper seg


Elewyn
07-04-12, 13:39
Har noen gode råd når det gjelder JBK? Jeg sliter med at det alltid klumper seg. Jeg har prøvd å riste det ut i kaldt vann. Noe som endte med masse store hard klumper. Jeg hadde mere suksess med å riste det ut i lunket vann. Da fikk jeg en ganske jevn masse med konsistens som lim, men når jeg helte det oppi sausen, så var det umulig å rør ut alle slimklumpene.

Jeg synes smaken på JBK er helt grei, men det er ikke moro å servere mat med masse slimklumper i :( Hva er trikset for å få til en glatt jevning med JBK?

Kitsu
07-04-12, 13:41
Stavmikser.

Imse
07-04-12, 13:45
Jeg sikter det gjennom tesil ned i varm væske, under omrøring, da går det bra. Kutter jeg ut tesila, blir det bare klumper.

shailene
07-04-12, 13:56
Bruker stavmikser de få gangene jeg har hatt problemer med klumper, men funker som regel bra med shaker for min del. Bruker lunkent vann og rister HARDT.

Elewyn
07-04-12, 15:30
Takk for tips. Tesil og stavmikser skal testes :)