View Full Version : Årets pølser?
Noen som har oversikt over om det har kommet noen nye pølser med lavt karboinnhold? Jeg har ikke tatt den store runden enda, da 5 grader og regn ikke virker så innbydende til å grille i.
Noen som har oversikt over om det har kommet noen nye pølser med lavt karboinnhold? Jeg har ikke tatt den store runden enda, da 5 grader og regn ikke virker så innbydende til å grille i.
Jeg liker coop sine chilipølser med 4,5kh pr 100g :)
Jeg liker coop sine chilipølser med 4,5kh pr 100g :)
Sikkert gode, men jeg synes kanskje det var litt vel mye.. Til utskeielse velger jeg løkpølser.
Det har ikke kommet noe nytt da, med litt færre karber.
De jeg har sett ligger mellom 3 og 5 kh.
nei, de fleste ligger vel på rundt 5% med kjøttandel på 70-80%.
rema og coop kjører mye av de samme pølsene som ifjor. gilde har noen nye, typ bratwurst, kranier og noe annet rart. men de er litt dyrere enn coop og rema sine 3 pakker med pølse.
Sikkert gode, men jeg synes kanskje det var litt vel mye.. Til utskeielse velger jeg løkpølser.
Det har ikke kommet noe nytt da, med litt færre karber.
Dampepølse på rema med 1kh pr 100g, den er også god;)
Det var kommet noen mye pakker på rema her. . 3-pk med mye spennende, og med 2-3 karbs pr 100. Likte veldig godt de! Og så et det noen fra Grøstad gård som et helt uten karbs, men vet ikke helt hvor de selger dem.
grøstad gård selger pølser på meny hvertfall. men det koster flesk. og sist gang jeg kjøpte pakke på tilbud (fremdeles godt innenfor datomerking) så endte jeg opp med diaree ca 30 min etter inntak... siden har jeg ikke turt spise <<
Kjøpte litt forskjellig på Meny i forrige uke. Både Jakobs utvalgte og Gilde, mellom 0 og 1 gram karbo. Ikke billige, men veldig greit å ha i hus...
Coop har i serien "Smak Bedre" 3 nye sorter med pølser. Tror det var mindre enn 1 kh, men ikke helt sikker. Jeg har prøvd typen Bratwurst, men det var alt for mye karve smak i de. Svigermor syntes den var topp;)
Elin
Lurer på hvorfor det er umulig å få tak i vanlige grillpølser med lite karbohydrater.. Elsker grillpølser, wiener og ostepølser.. Sukk
fordi at nordmenn krever at pølser skal være ihjelknørva kjøtt uten biter. og dermed kan man lure inn potetmel og sagspon for å bruke minst mulig kjøtt. kjøtt koster jo mer penger enn potetmel må vite :p
i england er det kun bratwurst å få som er slik, alle andre pølser jeg har sett har vært grovkvernet og tilnærmet 100% kjøtt og krydder. en av de få tingene man får kjøpt uten innholdsfortegnelse! og briter er helt nazi på innholdsfortegnelser... :p
Det er vel tillatt å tilsette inntil 8% karbohydrater i kjøttvarer før man må begynne å kalle det et blandingsprodukt, etter hva jeg har fortått. Og siden det er lettere og billigere å lage pølser med mel i, så tilsetter man så mye man har lov til. Litt irriterende da, pølsene hadde smakt mye bedre uten. Men heldigvis begynner det å komme en del alternativer for oss lavkarbere også...
Har store planer om og lage mine egne pølser, noe ala "svartpølsa" jeg vokste opp med:ja:
Jeg liker coop sine chilipølser med 4,5kh pr 100g :)
Min favoritt også, kjempegode!
Gilde har ein ny sort - Groovy :)
Ost og pepperoni - 2 g karber og en med paprika og chili - 2,5 g karber.
Dei er knallgode.
Eg har kjøpt dei på Rema, 3 for 2 (29 kr for en pk med 3 pølser).
Gilde har ein ny sort - Groovy :)
Ost og pepperoni - 2 g karber og en med paprika og chili - 2,5 g karber.
Dei er knallgode.
Eg har kjøpt dei på Rema, 3 for 2 (29 kr for en pk med 3 pølser).
De skal jeg se etter! Rema har vi i sentrum.
Jeg pleier kjøpe Jacobs, når vi er i by`n, men det er ikke så ofte vi er der, siden det er rundt 9 mil dit. Jacobs har gode pølser, koster flesk, men de er gode.
Jeg benytter meg også av Jacobs utvalgte, synes de er veldig gode og lite karbo i dem. Men nesten 50 kroner for 4 pølser er litt drøyt, men hva gjør man vel ikke!
Gilde har ein ny sort - Groovy :)
Ost og pepperoni - 2 g karber og en med paprika og chili - 2,5 g karber.
Dei er knallgode.
Eg har kjøpt dei på Rema, 3 for 2 (29 kr for en pk med 3 pølser).
Jeg prøvde de med ost og peperoni i går - og de var knallgode :D Faktisk likte jeg de mye bedre enn Jacobs sine pølser (tror jeg er den eneste som ikke eeeeelsker de :o)
Jeg prøvde de med ost og peperoni i går - og de var knallgode :D Faktisk likte jeg de mye bedre enn Jacobs sine pølser (tror jeg er den eneste som ikke eeeeelsker de :o)
De fant jeg og prøvde i går, og det er de beste pølsene jeg har smakt. Spiste med guacamole til, helt himmelsk!
Helt enig. Mannen skal ut å spise i kveld, så jeg skal kose meg med pølser og blomkålmos :sikle:
American Hot Dog og Rio Grande Hot Dog (Rema) har 0,5 gr KH per 100 gr.
Takk for tipset Gamlebyen - da får jeg lete fram en Rema etterhvert også :)
Jeg liker coop sine chilipølser med 4,5kh pr 100g :)
:heia: Det gjør jeg også.
Er kjempegode :D
Photobscura
14-06-12, 23:40
Det er vel tillatt å tilsette inntil 8% karbohydrater i kjøttvarer før man må begynne å kalle det et blandingsprodukt, etter hva jeg har fortått. Og siden det er lettere og billigere å lage pølser med mel i, så tilsetter man så mye man har lov til. Litt irriterende da, pølsene hadde smakt mye bedre uten. Men heldigvis begynner det å komme en del alternativer for oss lavkarbere også...
6 gram. :)
Er det mer karbohydrater enn det, så er det andre ting enn fyllstoffer, som løk, paprika, krydder urter etc.
6 gram. :)
Er det mer karbohydrater enn det, så er det andre ting enn fyllstoffer, som løk, paprika, krydder urter etc.
Merkelig da at de fleste pølser fra Gilde, Nordfjord etc er oppgitt til 7 gram??
Photo mener sikkert at da kommer karbene fra andre ting, som fx løk, paprika etc :)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.