Er det noen der ute som tar hensyn til blodtypedietten når dere spiser LCHF?
Har blodtype O, men spiser både bacon og bruker melkeprodukter i kosten. Noen med erfaring?
Jeg har samme blodtype, men tar ikke spesielle hensyn til det. Dog spekulerer jeg på om jeg ikke bør spise melkeprodukter da.... Merker at kroppen ikke fungerer like godt hvis jeg spiser rømme/fløte. Ost spiser jeg litt av hver dag som pålegg. Bacon spiser jeg ikke nå; er rett og slett lei...
Jeg er O og merker at for mye melkeprodukter ikke er bra, som fløte.. men bruker en del ost og litt rømme. Tror også at tomat er noe jeg ikke skal ha så mye av. Merker at rødt kjøtt og grønne grønnsaker er bra saker.
Masun, mener du at fetaost er gunstigere enn vanlig hvitost? Jeg har fått for meg at lagret ost er bedre enn fersk ost som feta? Bruker begge deler..
Fetaost av saue/geitemelk er et bra alternativ for oss som ikke tåler så godt kumelk :) Det er den ekte greske fetaen, som faktisk flere Remabutikker fører (med bilde av gresk kirke, hvit med blå kuppel på).
Blodtypedietten har ikke noe vitenskapelig belegg for at de forskjellige blodtypene bør spise forskjellig (har lagt link ut til dette tidligere)
Chamomilla
19-06-12, 23:01
Jeg har også blodtype 0 og vet at melkeprodukter ikke er noe særlig bra for meg. Likevel lar jeg meg friste - selv om jeg vet at jeg ville holdt meg 2-3 kg lavere om jeg bare klarte holde meg unna... grrrrrr. Ellers har jeg jeg ikke satt meg noe særlig inn i hva jeg bør ha og ikke ha i meg i forhold til blodtype. Det er vel flere faktorer enn bare blodtype også, er det ikke? Er det ikke noe med utskiller/ikke utskiller, noe annet? Hvordan vet man hva man er utover det?
Har sett ditt tidligere innlegg :) Hos mange stemmer mye av det som er beskrevet i blodtypedietten. Hos andre stemmer det ikke. Jeg opplever at jeg har det bedre når jeg kombinerer LCHF og blodtypedietten :)
Det stemmer overraskende bra på meg også, uten at jeg spiser slavisk etter tabellen. Jeg lo av det første gang jeg fikk høre om den men virker klart som det er noe i det, iallefall med tanke på vekttap. Rødt kjøtt kan jeg kjenne at jeg forbrenner mye bedre enn annet kjøtt f.eks.