View Full Version : Har Kavli ødelagt ostene sine?
Jeg har lenge benyttet forskjellige typer Kavli skivet ost til å lage osteknekkis i micro´n. Men de to siste pakkene med Kavli Bacon ost jeg har kjøpt har ikke fungert som osteknekkis.
Tidligere blåste osten seg opp og ble luftig, akkurat som ett knekkebrød, men nå blir de bare som ett flatbrød.
På pakken står det "Ny og bedre" men for meg er den ødelagt :/
Noen andre som har opplevd det samme?
Fullstendig ødelagt :hylgrine:
Hmm... jeg lurer på om Kavli har merket noen nedgang i salget etter at de "ødela" disse ostene sine? Jeg lurer også på om de vet hvorfor, i så fall. Kanskje noen burde fortelle dem det?
Lavkarboforlivet
10-10-12, 21:09
Det samme her, men en stund siden jeg oppdaget det. Har ikke kjøpt siden....og ja, kanskje de skulle fått.info om dette :-)
Er bare å sende en mail og spørre om hva de har endret og hvorfor. Er ikke sikkert de bryr seg dessverre :rolleyes:
Tilfeldig at ostene deres ikke kunne være med i denne testen blandt annet?
http://www.dagbladet.no/2012/10/10/tema/helse/bramat/trening/23771891/
Er bare å sende en mail og spørre om hva de har endret og hvorfor. Er ikke sikkert de bryr seg dessverre :rolleyes:
Om nok potensielle kunder forteller at endringene gjør at de kjøper mindre så lytter nok Kavli, skal du se... Det er så greit - produsenter lytter ALLTID på pengesekken (kundene)...
Kavli kan kontaktes (mailes) her (http://www.kavli.no/kontaktoss/Pages/Kontaktoss.aspx).
Lets go :D
Da har jeg sendt mail.
Hiv dere på alle sammen, så kanskje vi lykkes :D
Har sendt mail :-) Savner jalapeno-knekkis!
jeg sendte mail når de endret osten, og har enda ikke fått svar :(
Da har jeg også sendt mailt til Kavli :)
Hadde smelta kavli-ost til tacoen for et par uker siden. Syntes den ble en myk guffe, men den stivna da etter hvert.
Men hva har skjedd med Kavli-majonesene? Finner dem ikke i butikkene for tida. Synd, for de inneholdt rapsolje og var et bedre alternativ enn Mills. Kan alltids bruke Hellmanns, men er usikker på hvor den produseres; kjøper helst kortreist mat hvis jeg kan, helst produsert i Norge i hvert fall.
Hadde smelta kavli-ost til tacoen for et par uker siden. Syntes den ble en myk guffe, men den stivna da etter hvert.
Men hva har skjedd med Kavli-majonesene? Finner dem ikke i butikkene for tida. Synd, for de inneholdt rapsolje og var et bedre alternativ enn Mills. Kan alltids bruke Hellmanns, men er usikker på hvor den produseres; kjøper helst kortreist mat hvis jeg kan, helst produsert i Norge i hvert fall.
Coop sin majones inneholder rapsolje, god er den også;)
Har sendt dem melding om både majones og ost... finner ikke majonesen jeg heller :(
Småspiseren
12-10-12, 08:37
Nå har ikke jeg kjøpt kavli ost på veldig lenge (studenøkonomien holder ikke helt til det :( ) men gjelder dette alle ostene? før har jeg syntes at bacon osten har vært skikkelig ekkel, og har aldri klart å spise denne "rå" på grunn av smak og konsistens. Men Jalapeño osten har jo alltid vært bra :O
Jeg fikk svar fra Kavli i dag.
Takk for at du tar kontakt med oss i Kavli.
1. september relanserte vi majonesen vår med nytt design. Nå finnes den i aluminiums tuber med «ordinær» kork. Har lagt med to bilder av hvordan tubene ser ut nå.
Majonesen vår er kun listet i NorgesGruppen sine butikker, dvs Kiwi, Spar, Meny, Ultra og Safari. Den skal derfor være inne i din lokale Kiwi butikk så finner du den ikke der må du være så grei å etterspørre i butikken.
Når det gjelder skivet osten vår så var egenskapene til den «gamle» varianten sånn at den ikke smeltet på f.eks toast og hamburgere. Dette er noe en veldig stor del av forbrukerne bruker ost til og vi var da nødt til å gjøre noe med kvaliteten på osten vår. Vi vet at det er mange som har brukt den slik som du nevner, og det er veldig beklagelig at osten vår ikke kan brukes til dette lenger, men flertallet ønsker at den skal kunne smelte og da var vi dessverre nødt til gjøre denne endringen. P.t har vi ingen planer om å gå tilbake til den «gamle» kvaliteten på osten, men man skal aldri si aldri.
Ønsker deg en fin dag!
Med vennlig hilsen
LIV-ANE ENGELSEN
Produktsjef
O.KAVLI AS
Q-MEIERIENE AS
Ser ikke ut til at vi er mange nok som klager foreløpig... det er det åpenbart en del "burgerfolk" som har gjort :(
Men majonesen er tilbake i butikken :D
Nå har ikke jeg kjøpt kavli ost på veldig lenge (studenøkonomien holder ikke helt til det :( ) men gjelder dette alle ostene? før har jeg syntes at bacon osten har vært skikkelig ekkel, og har aldri klart å spise denne "rå" på grunn av smak og konsistens. Men Jalapeño osten har jo alltid vært bra :O
Det gjelder jalapeno osten også ja. Jeg syns den var helt super. Smaken er fremdeles god, men blir bare rar når den varmes
Ser ikke ut til at vi er mange nok som klager foreløpig... det er det åpenbart en del "burgerfolk" som har gjort :(
Opprette facebook-gruppe, kanskje? Det er vel den mest effektive måten å nå mange tilhengere på!
teit de ikke bare lagde en ny variant istedet og reklamert på pakka at det var en smelteost
Gå over til fienden! Osten deres er veldig god!
Gå over til fienden! Osten deres er veldig god!
Eneste tilsvarende jeg vet om er Tines taffelost med tomat. Den blir fortsatt fin og oppblåst. Vet du om flere :confused:
Eneste tilsvarende jeg vet om er Tines taffelost med tomat. Den blir fortsatt fin og oppblåst. Vet du om flere :confused:
Synes ikke taffelosten blir god jeg... bare seig, ikke sprø slik Kavliosten ble før...:(
Synes ikke taffelosten blir god jeg... bare seig, ikke sprø slik Kavliosten ble før...:(
Merkelig, for hos meg så blir den sprø og fin, ikke seig i det hele tatt :)
Bruker vanlig jarlsberg med en liten dært norzola oppå, fungerer utmerket det også :rolleyes:
Merkelig, for hos meg så blir den sprø og fin, ikke seig i det hele tatt :)
Her også, syns den er mye bedre enn kavli sine var til osteknekkis uansett.
Her også, syns den er mye bedre enn kavli sine var til osteknekkis uansett.
Jeg liker det at den er veldig smaksnøytral, for det synes jeg er best til knekkebrød og pizzabunn. Likte dog jalapenoosten best som snaks, til taco, lasagne o.l.
Er litt som Ole Brum jeg da - Ja takk, begge deler :D
Eneste tilsvarende jeg vet om er Tines taffelost med tomat. Den blir fortsatt fin og oppblåst. Vet du om flere :confused:
Den finnes med skinke også. Men da har jeg sett bare hele oster. Jeg lager tykke staver av den.
Den finnes med skinke også. Men da har jeg sett bare hele oster. Jeg lager tykke staver av den.
Den med tomat er også hel ost, så da er det sikkert samme osten, men med annen smak. Har aldri sett den, men skal lete :)
Den med tomat er også hel ost, så da er det sikkert samme osten, men med annen smak. Har aldri sett den, men skal lete :)
Den med tomatsmak finnes som skivet. Har mange av dem i kjølerommet. :)
Lavkarboforlivet
13-10-12, 13:23
Signerer det med Tine sin taffelost med tomat, den blir alltid sprø og fin hos meg:)
Går det ikke an å smaksette tine sine oster noe? Jeg tenker på at dersom man vil ha jalapenosmak så kanskje det går an å hakke bittelitt og legge mellom to skiver med ost før njuking?
Lavkarboforlivet
13-10-12, 17:06
Går det ikke an å smaksette tine sine oster noe? Jeg tenker på at dersom man vil ha jalapenosmak så kanskje det går an å hakke bittelitt og legge mellom to skiver med ost før njuking?
Dette ville jeg absolutt tro at skulle gå fint:)
Prøvde en osteskive fra kavli i dag i mikroen. Jeg ble bare stående å se på, meget fasinert!! Det smalt og sprutet som bare det i mikroen og det jeg tok ut var en våt flekk!!! DA lo jeg godt!!! Og ble enda mer glad i tomatosten jeg har i kjølerommet.. :p
Går det ikke an å smaksette tine sine oster noe? Jeg tenker på at dersom man vil ha jalapenosmak så kanskje det går an å hakke bittelitt og legge mellom to skiver med ost før njuking?
Absolutt :D Det er planen min ;)
Lavkarboforlivet
13-10-12, 17:20
Prøvde en osteskive fra kavli i dag i mikroen. Jeg ble bare stående å se på, meget fasinert!! Det smalt og sprutet som bare det i mikroen og det jeg tok ut var en våt flekk!!! DA lo jeg godt!!! Og ble enda mer glad i tomatosten jeg har i kjølerommet.. :p
Ha ha ha:-) Minner veldig om mitt forsøk forrige gang.... :-)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.