Når man spiser bare en halv, hvordan oppbevare den andre halve.??
Det er et evig mysterium jeg aldri har blitt helt klok på. Som regel pakker jeg den inn i plast (med steinen i) og legger den i kjøleskapet. Neimen om jeg vet om det er den beste måten, men det er hvertfall den beste måten jeg har kommet fram til.
Enig, legg den i plast i kjøleskapet, og så er det viktig at steinen blir værende i. Det forhindrer at den blir brun :)
Enig, legg den i plast i kjøleskapet, og så er det viktig at steinen blir værende i. Det forhindrer at den blir brun :)
Gni den inn med litt sitronsaft, så holder den seg grønn og fin:)
Her spiser Junior avocado hver dag, så det går unna ganske fort. Men det holder for meg at stenen ligger i, men blir den liggende lenge er det sikkert smart med sitronsaften :ja:
Husets herre sier - la steinene være igjen i den biten du ikke spiser med en gang. Smør litt sitronsaft over snittflatene og legg plast over.
Beholder steinen i, og drypper sitron på snittflatene og pakker den i plastfolie og legger i kjøleskapet.
TrillTrall
17-01-13, 11:49
Jeg lar steinen sitte i og slenger avokadoen i kjøleskapet, uten plast eller sitron. :o Den blir fort litt brun, men det skjærer jeg bare av når jeg skal spise resten.
Filifjonka
17-01-13, 13:58
Det beste er å ete den opp med ein gong.