Kære Alle,
Jeg vil gerne være med på low-carb MEN der er noget der holder mig tilbage ved mange af opskrifterne.. Jeg er allergiker overfor nødder, mandler, kokos og soya....:(
Hvilken mel kan jeg da bruge? :confused:
Nogen løsning?
Hei og velkommen til dette fine forumet :)
Ta deg en tur innomher (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=124) du
Masse fine oppskrifter på bakst uten allergiske reaksjoner.
Hvis du tenker på brødbakst, så kan jeg gjerne anbefale Lollypopbrødet (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=14627)
Kære Alle,
Jeg vil gerne være med på low-carb MEN der er noget der holder mig tilbage ved mange af opskrifterne.. Jeg er allergiker overfor nødder, mandler, kokos og soya....:(
Hvilken mel kan jeg da bruge? :confused:
Nogen løsning?
Jeg vet ikke hva slags matretter du tenker på, men vi andre kan sikkert tipse deg om alternativer hvis du lurer på noe. Jeg bruker sjelden mandler/nøtter og kokos til noe.. man kan lage både brød, pasta og "ris" uten dette. Tåler du fiberhusk, ost, egg, kli og frø?