Drømmepie
10-02-13, 07:32
Disse er sukker og glutenfrie! Og ikke minst DØDSGODE:
Epleboller til Fastelavn og Morsdag 2013
Du trenger:
3 epler
3 ss vann
2 ts kanel
1 liten ts stevia
3 egg
2 ts bakepulver
2 ss Soya Protein mel
Fremgangsmåte:
Skrell eplene og kutt de i mindre biter. Kok de møre sammen med vannet i en liten kjele. Ha på lokk.
Mos eplene i en bolle og tilsett kanel og stevia.
Tilsett bakepulveret og bland godt sammen! Tilsett ett og ett egg og rør godt sammen!
Til slutt blander du i soya protein melet, og heller røren i muffinsformer.
Stekes på 200 grader i ca 30 minutter.
http://3.bp.blogspot.com/-w6GWo6X95E0/URZygEm8MhI/AAAAAAAABBs/C7Ue7xMvhOQ/s320/DSC_0214%5B1%5D.JPG
Godt for Kroppen (http://godtforkroppen.blogspot.no/)
Epleboller til Fastelavn og Morsdag 2013
Du trenger:
3 epler
3 ss vann
2 ts kanel
1 liten ts stevia
3 egg
2 ts bakepulver
2 ss Soya Protein mel
Fremgangsmåte:
Skrell eplene og kutt de i mindre biter. Kok de møre sammen med vannet i en liten kjele. Ha på lokk.
Mos eplene i en bolle og tilsett kanel og stevia.
Tilsett bakepulveret og bland godt sammen! Tilsett ett og ett egg og rør godt sammen!
Til slutt blander du i soya protein melet, og heller røren i muffinsformer.
Stekes på 200 grader i ca 30 minutter.
http://3.bp.blogspot.com/-w6GWo6X95E0/URZygEm8MhI/AAAAAAAABBs/C7Ue7xMvhOQ/s320/DSC_0214%5B1%5D.JPG
Godt for Kroppen (http://godtforkroppen.blogspot.no/)