Hei!
Jeg har masse stekt kjøtt i kjøleskapet, har akkurat startet på ketolyse og er usikker på hvordan jeg skal få i meg nok fett? :confused:
Har kyllingbiter, svinekoteletter og annet godt, i tillegg til kokte egg.
For å ha noe kjapt å spise når jeg blir sulten. Men hva skal jeg spise ved siden av for å få i meg nok fett?
Setter stor pris på svar! :)
Bernaise er jo en klassiker da?
Bernaise er jo en klassiker da?
Javisst! Men hva slags? Kan jeg bruke posevarianten? Eller er det en bedre oppskrift på det? :)
Javisst! Men hva slags? Kan jeg bruke posevarianten? Eller er det en bedre oppskrift på det? :)
Pose ? nei.
Bruk oppskrifta i ketolyseboka, kjempegod og skikkelig bearnesaus :)
grønnsakmos med smør eller fløte i? finnes brokkoli og blomkalgrateng i frysedisken, er bare a kjøre den i mikroen en liten stund. kjapt og enkelt.
Hver dag spiser jeg en lunch med bladsalat, litt paprika, 100g kjøtt og 4ss extra virgin olivenolje.
Jeg spiser gryteretter til middag om dagen. Smør, olje, cocosa, rømme og fløte feter opp disse.
Trolljenta
17-02-13, 20:40
Hjemmelaget majones til eggene, fløtesaus, sjampignonstuing, blomkålmos med smør/creme fraiche, stekt sjampignon og løk (sjampignon trekker til seg mye smør). Eventuelt kan du ta kokosolje som kosttilskudd om måltidet er for magert.
synsegulla
03-03-13, 22:06
På stekt kjøtt er jo smør tilsatt hvitløk og urter eller chilli en favoritt hos meg. Lag mye og oppbevar i tett boks i kjøleskapet, så er det bare å ta passe mengde på det varme kjøttet og nyte.
Kok blomkål, 5-6 minutt, skal fremdeles vere god tyggemotstand.
Hell blomkålen i ei sil og press ut alt vatnet. Ha den oppi ei skål og rasp oppi masse ost og litt smøreost.
Bland inn osten, med en kålrabistappe'moser'.
Kan godt vere grovt stappa. Salt og pepper. Knall godt til alt kjøtt.