View Full Version : Cocosasukker eller Steviasukker?


angel69
08-03-13, 14:17
Hei

Jeg har så lyst til å lage en mandelbunn med mandelmelet jeg har med smørkrem. Burde jeg bruke Cocosa sukker eller Stevia sukker?

:)

zitapus
13-03-13, 22:54
Det kommer vel litt an på smak.

Jeg synes kokossukker (vet ikke om det er samme type som cocosa) smaker mere likt vanlig sukker, jeg synes stevia har en liten bismak. I riktige sammenhenger (f.eks. syltetøy) synes jeg ikke det gjør noe, men andre ganger synes jeg den blir litt påtrengende.

Prøv deg frem!

Moogie
13-03-13, 23:51
Ville bare si at malte mandler passer mye bedre til mandelbunn ;) Ellers har jeg opplevd at å blande ulike søtningsmidler fungere bedre enn å bruke en om gangen. Til mandelbunn likte jeg å ha litt sukring, litt tagatesse og litt stevia. Da blei det god smak. Prøvde en gang med bare sukrin og det blei veldig merkelig smak av.