Leyyda
19-04-13, 14:58
Jeg har tenkt til å lage denne kaken. Men hva passer best å erstatte sukkeret med i bunnen? Sukrin eller Tagatesse, evt fruktose.
http://cafelemonia.blogspot.no/2010/05/kokoskake.html
[SIZE="2"]Kokoskake
Kjempegod sommerdessert.
4 eggehviter
1 ts sitronsaft
2½ dl sukker
50 g mørk sjokolade
½ ts bakepulver
2½ dl kokos
3 dl kremfløte
1 stor Bounty-sjokolade
Stivpisk eggehviter og sitronsaft. Pisk gradvis inn sukkeret. Vend inn hakket sjokolade, bakepulver og kokos. Hell røren i en bakepapirkledt 24 cm springform og stek på nederste rille ved 170 grader i ca 40 minutter.
Pisk fløten til krem og vend inn hakket Bounty. Bre over kaken rett før servering.
Men jeg skal ha denne sjokoladekremen. (Fra lillians snickerskake)
Krem:
4 stk eggeplommer
Søtning etter behov
100gr Mørk kokesjokolade
3,3 dl fløte
http://cafelemonia.blogspot.no/2010/05/kokoskake.html
[SIZE="2"]Kokoskake
Kjempegod sommerdessert.
4 eggehviter
1 ts sitronsaft
2½ dl sukker
50 g mørk sjokolade
½ ts bakepulver
2½ dl kokos
3 dl kremfløte
1 stor Bounty-sjokolade
Stivpisk eggehviter og sitronsaft. Pisk gradvis inn sukkeret. Vend inn hakket sjokolade, bakepulver og kokos. Hell røren i en bakepapirkledt 24 cm springform og stek på nederste rille ved 170 grader i ca 40 minutter.
Pisk fløten til krem og vend inn hakket Bounty. Bre over kaken rett før servering.
Men jeg skal ha denne sjokoladekremen. (Fra lillians snickerskake)
Krem:
4 stk eggeplommer
Søtning etter behov
100gr Mørk kokesjokolade
3,3 dl fløte