Minminimage
13-05-13, 10:46
Hei. Jeg er ny her inne og lurte på en ting ang glutenfri melblanding for brød i bakst
i stedet for vanlig mel/mandelmel?
Glutenfrie melblandinger er jo som regel ren stivelse. Enda verre enn vanlig hvetemel med tanke på karbohydrater.. Hvis du ikke tåler eller ikke liker mandelmel finnes det jo andre alternativer da.
Hva skal du bake? Glutenfrie melblandinger er som regel fullspekket med karber( siden det ofte er hvete uten glute, maismel osv).
Tåler du ikke mandler siden du nevner det?
Minminimage
13-05-13, 14:04
Ville egentlig bare prøve å ha helt fint brød spiralloff lignende til smørbrød.
Har ikke funnet oppskrift...
Søk på jukseloff her inne. Den synes jeg er god til smørbrød. Eller solsikkeruter/solsikkebrød.
Minminimage
13-05-13, 14:17
Søk på jukseloff her inne. Den synes jeg er god til smørbrød. Eller solsikkeruter/solsikkebrød.
Takk for hjelpen