Jeg lurer på hvilket mel ligner mest på hvetemel, både på smak og "oppførsel". Har lyst å lage rundstykker, brød, boller, vafler som har tilnærmet lik konsistens som når man bruker hvetemel.....
Jeg lurer på hvilket mel ligner mest på hvetemel, både på smak og "oppførsel". Har lyst å lage rundstykker, brød, boller, vafler som har tilnærmet lik konsistens som når man bruker hvetemel.....
Ingen... det er min erfaring. Man må forandre oppskrifter ganske mye og bruke helt andre ingredienser. Ta en kikk her:
Bakst: http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=124
Søtsaker: http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=121
Anbefaler disse lavkarbovaflene. De er iallfall "bra like"
http://lchf-bloggen.blogspot.no/2012/07/lavkarbo-vafler.html
Bruk av kokosmel tror jeg er lurt, men det inneholder en del karbo, dessverre, så jeg har aldri testa. Jeg unngår all bakst og savner det ikke. Brukte å lage lefser av proteinpulver og eggehviter en stund men nå gidder jeg ikke mer. Kjøtt, ost og grønnsaker er diggest av alt.