View Full Version : Peanøtt-mel


Bonitta
25-07-13, 23:02
Kjøpte peanuttmel fra lavkarbowebshop for lenge siden. Posen står ubrukt i skapet.


Dette står på siden dems:
Dette peanøttmelet er laget av en blanding av olje og stekte peanøttfrø. Melet har mange forskjellige bruksområder, og kan brukes til alt fra å legge til smake og protein i forskjellige oppskrifter, barer og snacks. Det kan også brukes til marinader, sauser og dressinger.

Protein Plus peanøttmel er sunt, fettfattig og glutenfritt.
Bruk gjerne melet til å jevne sauser, som en smaksrik ingrediens til brød og andre bakverk eller bruke til å panere både kjøtt, fisk og andre retter.
Peanøttmel er en god kilde til vitamin E, folat, kostfiber, niacin, magnesium og fosfor.


Men kanskje noen har prøvd det og kan komme med smarte tips og bruksområder??

http://lavkarbowebshop.no/images/583-0001.jpg

charliiie
26-07-13, 10:30
Jeg har samme typen, og foreløpig har det bare gått til å lage snop. :o (Mer spesifikt: peanøttkarameller (http://www.kriweb.no/2012/05/26/peanottkarameller/) og peanøttsjokkis (http://siljesreise.com/peanottsjokkis/).) Tanken ved kjøp var å lage peanøttkjeks. Og jeg har lyst til å teste det i wok, peanøttsaus (sataysaus) er jo nam!

Bonitta
27-07-13, 23:03
Takk for tips.
Noen fler som har tips her?