View Full Version : Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Er det ingen av dere som unner dere noen Ryvita Dark Rye-knekkebrød? Den røde pakken? 6,7 gram per knekkebrød går vel greit en gang i blant?
Er vel bare du som bestemmer hva du putter i munnen? Selv hæler jeg ikke smaken av de fleste knekkebrød, så det spiser jeg utrolig sjelden.
Ja, men jeg lurer på om dette er alt for mange karber for de fleste av dere?
Spiser ikke korn på lchf jeg. Ryvita er vel en sånn Fedonting.
Men et ryvita nå og da kan jeg aldri tro skader. Men ville aldri spist det hver dag nei, karbene er fra feil kilde( stivelse).
Spiser ikke korn på lchf jeg. Ryvita er vel en sånn Fedonting.
Men et ryvita nå og da kan jeg aldri tro skader. Men ville aldri spist det hver dag nei, karbene er fra feil kilde( stivelse).
Kan det da være en typisk partystopper?
Kan det da være en typisk partystopper?
For meg er det det i allefall.
Kan det da være en typisk partystopper?
For meg er den en skikkelig "magestopper":D
Kommer helt an på hvor du setter karbogrensen din. Jeg har nok høy nok grense for å kunne spise Ryvita, men drar bare generelt ikke noe særlig nytte av knekkebrød for å holde meg mett og energisk. Men funker det for deg så kjør på!
For meg er det det i allefall.
Men at karbene er fra feil kilde, hvilke karber er fra rett kilde? Noe annet enn grønnsaker?
synsegulla
05-02-14, 19:11
Hvis jeg skal "unne meg" knekkebrød lager jeg de selv. Smaker mye bedre, er uten korn og gluten og jeg vet hva som er i de. Anbefales 😊
Men at karbene er fra feil kilde, hvilke karber er fra rett kilde? Noe annet enn grønnsaker?
Har du lest noen lavkarbobøker, eller nybegynnertråden?
Er det ingen av dere som unner dere noen Ryvita Dark Rye-knekkebrød? Den røde pakken? 6,7 gram per knekkebrød går vel greit en gang i blant?
Jeg spiser Ryvita ofte og jeg holder vekta mi utmerket m d. Hjemmelagede brød og knekkebrød gir meg vondt i magen så d er bare å holde seg unna, for min del. :rolleyes:
jeg for min del synes ikke Ryvita er noe å unne meg, smaker sponplater i min munn :rolleyes: Lager heller egne knekkebrød som er gode og uten korn/gluten!
I gamle dager, før jeg fikk diabetes, var jeg veldig glad i Ryvita. Men, da spiste jeg vanligvis fire slike med masse smør og ost og kanskje litt paprika til et måltid. Det vil si at et måltid ble fort til rundt tretti karbohydrater.
Et knekkebrød ville aldri vært nok for meg.
Nå kan jeg ikke spise dem lenger både pga av karbohydratene, men også på grunn av gluten, så derfor er det veldig mye greiere og spise mine egne hjemmelagede knasende sprø knekkebrød :)
Stivelse i ryvita knekkebrødet. Men er det ikke i fint mel det er stivelse da? Jeg lærer iallfall noe nytt hele tiden.
TrillTrall
10-02-14, 17:19
Stivelse i ryvita knekkebrødet. Men er det ikke i fint mel det er stivelse da? Jeg lærer iallfall noe nytt hele tiden.
Det er stivelse i alt mel, det er ikke store forskjellen (om noen) i grovt og fint mel.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.