Vi kjøpte inn en del ribbe til jul og har derfor mye av det i fryseren. Nå lurer vi på å grille ribbe, men da gjerne med en god marinade.
Har dere noen gode oppskrifter på en marinade som gjør ribba litt mer spennende? :)
Spiser du honning? Honning og coconut amino sammen med hvitløk og frisk ingefær er digg
sweet chilisaus er snadder
Søk på "ribbe hoi sin" på Aperitif.no, og bytt ut sukkeret med ønsket søtning. :sikle:
Tusen takk for tips Kamp, Bente og Carisma. :blomster:
Har akkurat smakt på hoi sin ribbe som kom ut av ovnen her nå, og fytti søtten så godt! :D
Bente, marinerer du i sweet chili, eller bare heller over sausen? Jeg tenkte lage sweet chili saus etter en oppskift jeg fant på forumet her, så det passer bra. ;)
Og Kamp. Jeg er dessverre allegisk mot honning, men takk likevel. Det er nok sikkert noen andre her som kan nyte godt av tipset ditt. :D
Den hoi sin sausen er veldig god til and også! :ja:
Tusen takk for tips Kamp, Bente og Carisma. :blomster:
Har akkurat smakt på hoi sin ribbe som kom ut av ovnen her nå, og fytti søtten så godt! :D
Bente, marinerer du i sweet chili, eller bare heller over sausen? Jeg tenkte lage sweet chili saus etter en oppskift jeg fant på forumet her, så det passer bra. ;)
Og Kamp. Jeg er dessverre allegisk mot honning, men takk likevel. Det er nok sikkert noen andre her som kan nyte godt av tipset ditt. :D
Jeg smører den godt inn i sweet chili, legger den i en pose alt fra 2-3 timer til natten over (alt etter når jeg husker det..:o)
Rett før steking drysser jeg over nykvernet pepper
Den hoi sin sausen er veldig god til and også! :ja:
Det kan jeg tenke meg. Det lukta veldig som Chinatown. :p Og der går det jo mye i and. :ja:
Jeg smører den godt inn i sweet chili, legger den i en pose alt fra 2-3 timer til natten over (alt etter når jeg husker det..:o)
Rett før steking drysser jeg over nykvernet pepper
Takk! :) Jeg er også sånn som gjør det når jeg husker det. Fort gjort å glemme, gitt. :cool:
Da blir det ribbe med sweet chili i neste runde. :D