Det er så mange oppskrifter som høres så gode ut, men så inneholder det fiskesaus og jeg er allergisk for fisk. :mad:
Kan sausen bare utelates, eller er den veldig viktig for smaken? Og kan noe annet evt erstatte den?
Fiskesaus brukes istede for salt
Om jeg ikke har fiskesaus så bruker jeg av og til en blanding av soyasaus, mirin og litt eddik.....
Takk dere to! :blomster:
Da "lager jeg saus" istedet og salter bare mer når jeg har late dager. :p
Gleder meg uansett til å prøve noen oppskrifter jeg ikke har turt meg på før. :D
Hei!
Er ny her på forumet og prøver om jeg får til å legge inn et svar. Sikkert et annet sted jeg skulle gjort det, men. Sliter litt med å skjønne selve oppbygginga av alle disse trådene, jeg...
Hei!
Er ny her på forumet og prøver om jeg får til å legge inn et svar. Sikkert et annet sted jeg skulle gjort det, men. Sliter litt med å skjønne selve oppbygginga av alle disse trådene, jeg...
Du går på "Forum" helt øverst her, så finner du frem til et passende underforum, trykker på "ny tråd" også skriver du i vei og poster. Da kommer det etterhvert svar i den tråden.