Greeta
07-08-14, 23:24
Laget karrigryte i dag, med "snille ingredienser". Har ikke helt peiling på regning, men blir rundt 40kh per 100 gram. Men nå bruker man ikke 100 gram karripasta/paprikapulver osv i oppskriften.
Denne karrigryta i kveld hadde sinnsykt god saus, men nå lurer jeg på om jeg har gått på en smell???
Ingredienser (til 4)
4 kylling fileter
2 små rødløk i skiver
5-6 hakkede vårløk
5-6 ts rød karripasta (avhengig av hvor sterkt du vil ha det)
1/2 boks kokosmelk
1,5 dl crème fraîche
1 boks hele hermetiske tomater - bruk kun tomatene (hell ut mesteparten av saften)
2 ss soyasaus
1/2 sitron
4 ts sukker
1 ss paprikapulver
4 ss peanøtter
1 neve frisk koriander
Denne karrigryta i kveld hadde sinnsykt god saus, men nå lurer jeg på om jeg har gått på en smell???
Ingredienser (til 4)
4 kylling fileter
2 små rødløk i skiver
5-6 hakkede vårløk
5-6 ts rød karripasta (avhengig av hvor sterkt du vil ha det)
1/2 boks kokosmelk
1,5 dl crème fraîche
1 boks hele hermetiske tomater - bruk kun tomatene (hell ut mesteparten av saften)
2 ss soyasaus
1/2 sitron
4 ts sukker
1 ss paprikapulver
4 ss peanøtter
1 neve frisk koriander