Hei :)
Jeg lurte på om det er altfor tidlig å begynne å bake lavkarbo julekaker?
Før leste jeg at det er best å fryse dem..men da det ikke er så lenge til Jul
holder de seg i kjøleskapet?(Er ikke så mye her pga sykdom, og dere kanskje
hadde fått samme spørsmålet)
Er det noen som har nye oppskrifter med små kaker ?
Tusen takk :):)
Hei :)
Jeg lurte på om det er altfor tidlig å begynne å bake lavkarbo julekaker?
Før leste jeg at det er best å fryse dem..men da det ikke er så lenge til Jul
holder de seg i kjøleskapet?(Er ikke så mye her pga sykdom, og dere kanskje
hadde fått samme spørsmålet)
Er det noen som har nye oppskrifter med små kaker ?
Tusen takk :):)
Jeg lagde lavkarbo krumkaker og de holdt seg i kjøleskapet :)
Hentet fra bloggen min: http://jammo.blogg.no/1417003884_oppsjrift_p_krumkaker.html
Oppskrift på krukaker:
Oppskriften er slik:
2 egg (Jeg måtte bruke 3 stk)
80 g Tagatesse (søtning)
110 g smør
50 g soyamel
60 g glutenmel
1/4 ts malt kardemomme
Start med å veie eggene. Mengden smør og mel skal være lik eggens samlede vekt.
1. Start med å piske eggene og Yagatesse til stiv eggedosis.
2. Smelt smør. Avkjøl litt, og rør det inn i eggedosisen.
3. Vei opp soyamel og glutenmel, og tilsett det i deigen sammen med kardemomme. Rør godt og la deigen stå å hvile i minst 20 min.
Stek disse i et krumkakejern. Obs! Det svir seg fort, grunnet deigen har Tagatesse i seg.
Har også andre julegodter der inne, som bouty, marsipan og snickers :)
Hjertelig tusen takk for tips :):)
Skal bytte ut soyamel tror jeg og bruke sukrin hvis det er mulig :confused:
Ha en fin dag :):)
Hjertelig tusen takk for tips :):)
Skal bytte ut soyamel tror jeg og bruke sukrin hvis det er mulig :confused:
Ha en fin dag :):)
Har ikke prøvd med sukrin, men du kan jo prøve deg frem :) Har prøvd denne for første gang i år ;)