View Full Version : Karbonadedeig med hull i vakuumpakningen - holdbarhet?


Ethereal
10-06-15, 09:50
På vei hjem fra butikken har jeg greid å perforere tre av fire karbonadedeigpakker jeg kjøpte med en skarp kant av en annen vare (...:rolleyes:), og siden jeg ikke akkurat hadde planlagt å spise disse med en gang, håper jeg nå å få dem til å holde lengst mulig i kjølekskap (har ikke fryserdel).

Kan jeg få dette til ved å pakke dem veldig godt inn i kjøleskapet? Holder vanlige fryseposer, i så fall?

Er det evnt like greit å steke opp noe? Å lage retter ferdig og ha i kjøleskapet byr på litt problemer m.h.t oppbevaring siden kjøleskapet mitt er bittelite.

elien
10-06-15, 11:23
For å ha lengst mulig holdbarhet på de, så er det nok lurest å steke de opp

nellie
10-06-15, 13:50
Holder vel i 3-4 dager, godt pakket inn.