Nille
22-06-05, 22:04
2 porsjoner:
INGREDIENSER:
2 x 225 gr torske fileter uten skinn & bein
1 liten håndfull frisk basilikum - hakket
1 avocado uten skinn & sten
150 gram ferske reker uten skall (ikke spannreker - de blir seige)
1,5 dl kremfløte
150 gr modnet cheddarost - revet
extra virgin oliven olje
sjøsalt og nykvernet pepper
FREMGANGSMÅTE:
Formvarm ovnen til 220 grader
Smør en ildfast form med olivenolje
Krydre torskefiletene med salt og pepper og legg dem i formen
Fordel rekene over filetene, - dryss hakket basilikum over.
Skjær avocadoen i skiver og fordel over rekene.
Ha over den revne cheddar osten og hell kremfløten over.
Stek i øverst i forvarmet ovn i 20-25 min til osten er gylden og boblende
Krydre lett med salt & nykvernet pepper og server med grønn salat (eller hva du vil)
KNALLGODT :sikle:
INGREDIENSER:
2 x 225 gr torske fileter uten skinn & bein
1 liten håndfull frisk basilikum - hakket
1 avocado uten skinn & sten
150 gram ferske reker uten skall (ikke spannreker - de blir seige)
1,5 dl kremfløte
150 gr modnet cheddarost - revet
extra virgin oliven olje
sjøsalt og nykvernet pepper
FREMGANGSMÅTE:
Formvarm ovnen til 220 grader
Smør en ildfast form med olivenolje
Krydre torskefiletene med salt og pepper og legg dem i formen
Fordel rekene over filetene, - dryss hakket basilikum over.
Skjær avocadoen i skiver og fordel over rekene.
Ha over den revne cheddar osten og hell kremfløten over.
Stek i øverst i forvarmet ovn i 20-25 min til osten er gylden og boblende
Krydre lett med salt & nykvernet pepper og server med grønn salat (eller hva du vil)
KNALLGODT :sikle: