Butterfly83
22-01-16, 17:20
Skal ha andebryst i morgen, og tenkte å prøve meg på rødløkskompott. Har søkt etter lavkarbovariant men ikke funnet. Noen som har en oppskrift?
Hva er oppskriften du vanligvis bruker?
Butterfly83
23-01-16, 01:20
Jeg har aldri laget det før så jeg aner ikke :p
Bruke vanlig oppskrift og bare bytte ut de to ss sukker med for eksempel sukrin
Butterfly83
23-01-16, 14:06
Jeg er alltid så usikker på hvilket søtningsmiddel jeg skal bruke, for syns ikke alt blir like vellykket. Tror jeg har sukrin, men smelter det? Liker best tagatesse, men er tom.
Så lenge sukkeret er bare som søtstoff så er det bare å bytte det ut (eller kutte det ut).
Deler du oppskrift hvis det ble godt?
Min variant er enkel;
2 rødløk surres i 2 ss smør.
Har i 2 ss sukrin og 2 ss rødvinseddik og lar det surre til løken er myk og det har tyknet.
Butterfly83
23-01-16, 19:25
Det hørtes jo lettvint ut da Bente R :) Nå blir det ikke rødløkskompott i dag likevel, bare søtpotetbåter, aspargesbønner og appelsinsaus. Men nesten så jeg får lyst til å lage litt likevel :) Hmm..
Edit: Jo tror jeg må lage litt når det var såpass enkelt :D
Jeg vile brukt Sukrin gold, gir mer karamellisert smak enn den vanlige.
Butterfly83
23-01-16, 21:23
Jeg brukte oppskriften til BenteR og det ble veldig godt :) Men tror nok at sukrin gold og tagatesse også gjør seg :)