View Full Version : Dip uten melkeprodukter?


guro
02-11-05, 16:56
Noen som har forslag til en god dip å servere til rå grønnskastaver, en som ikke inneholder melkeprodukter? *please*

Nille
02-11-05, 17:07
Guacamole eller salsa ? ...... Tomatsaus av en eller annen type ?? .....
Kan du bruke FitLine youghurt laget med soyamelk ? Da kan du lage mye godt vettu,- prøve forskjellige urter, hvitløk etc.

Vettikkemerjeg ...:)

HP
02-11-05, 17:47
Hvitløksmajones :)

jeef-micro
02-11-05, 18:08
Hummus :sikle: kjempegodt til grønsaker...
ligger en oppskrift på oppskriftsdelen av forumet...

guro
02-11-05, 18:13
Takk, det var mange gode tips! Da ordner der seg da ...

Summer
02-11-05, 18:48
Guaccamole og tacosaus (den med gul kork og hvitløkssmak) er veldig godt!

Albertine
02-11-05, 18:56
Jeg skulle også si hummus...

THE
03-11-05, 20:32
Det er en dip laget av aubergin, og så har den kan skje det kuleste dip-navnet ever....

Lag noen snitt i en aubergin, sett den i ovnen på temmelig varmt kanskje tre kvarter, la den kjøle seg litt ned, ta av skinnet og kjør den i food-processor med litt kummin, korianderfrø/fersk etter smak, tahine (sesampasta, alt ettersom hvor mye karbo du kan spise, tror det inneholder litt, men så trengs det bare et par teskjeer), la meg se, litt hvitløk, seff, kanskje noen grovhakkete tørkete tomater, kanskje litt hakkete nøtter/pinjekjerner, de siste hører egentlig ikke til men er godt...

Avkjøles og - voilà - du har en melkefri dip som er helt karbo-korrekt..

THE

nøtta
04-11-05, 09:52
Det er en dip laget av aubergin, og så har den kan skje det kuleste dip-navnet ever....

Lag noen snitt i en aubergin, sett den i ovnen på temmelig varmt kanskje tre kvarter, la den kjøle seg litt ned, ta av skinnet og kjør den i food-processor med litt kummin, korianderfrø/fersk etter smak, tahine (sesampasta, alt ettersom hvor mye karbo du kan spise, tror det inneholder litt, men så trengs det bare et par teskjeer), la meg se, litt hvitløk, seff, kanskje noen grovhakkete tørkete tomater, kanskje litt hakkete nøtter/pinjekjerner, de siste hører egentlig ikke til men er godt...

Avkjøles og - voilà - du har en melkefri dip som er helt karbo-korrekt..

THE

er det hummus vi snakker om ?

nøtta
04-11-05, 09:54
er det hummus vi snakker om ?

*smarte meg* så hva den het nå :o

bringebærsnipp
09-11-09, 15:42
skikkelig digg dipp/saus

100 gr mandler blendes fint
200 gr grilla paprika
chillipowder
litt salt blendes sammen med mandlene
la blenderen fortsette å gå mens du heller en tynn stråle med :
1 dl olivenolje
2 dl linfrøolje

Nannah
10-11-09, 15:36
Hummus lages av bla av kikerter.

Photobscura
10-11-09, 15:37
Det er en dip laget av aubergin, og så har den kan skje det kuleste dip-navnet ever....
Baba ganoush! :D Nam nam!

Photobscura
10-11-09, 15:39
Baba ganoush! :D Nam nam!
Og, jeg har jo faktisk posta en oppskrift på nettopp dtte: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=19907&highlight=baba