Nett
05-03-06, 20:51
Må ha noe enkel "nistemat" på jobben og disse karbonadekakene er helt topp å ha liggende på lur i frysa. Tar med meg en hver dag, varmer den litt i mikron - nydelig med fetaost-salat ved siden, og holder meg god og mett lenge!
Tror dette blir ca. 9 stk - lager de på ca 150 gr:
ca. 750 gr. kjøttdeig
" 100 gr. purre
" 150 gr. stilkselleri
" 150 gr. paprika
" 50 gr. rødløk
2-3 egg
Salt og pepper
Finhakk gr.saken (best i maskin) og bland med kjøttdeig, rør inn eggene og tilsett salt og pepper. Stekes i godt med smør!!
Ca 20 karb. i hele "røra"
Tror dette blir ca. 9 stk - lager de på ca 150 gr:
ca. 750 gr. kjøttdeig
" 100 gr. purre
" 150 gr. stilkselleri
" 150 gr. paprika
" 50 gr. rødløk
2-3 egg
Salt og pepper
Finhakk gr.saken (best i maskin) og bland med kjøttdeig, rør inn eggene og tilsett salt og pepper. Stekes i godt med smør!!
Ca 20 karb. i hele "røra"