Iset
04-05-04, 09:19
Denne kom jeg på i går (er sikkert ikke førstemann ute med denne altså hehe, men). Vi skulle egentlig ha taco, men jeg hadde kjøpt cheddarost som jeg skulle rive (har tidligere alltid brukt Norvegia), og den fikk så "mosete" konsistens, at det var umulig å bruke den revet. Så da måtte jeg finne på en rett der den kunne smelte.
1 boks hakkede tomater
En dæsj tomatpure (kan sløyfes)
1 pk kjøttdeig
2 pressede fedd hvitløk
1 boks sopp
1 stor løk
Revet ost
Stek kjøttdeigen med hvitløk og det krydderet du vil ha. Ha oppi tomatene, pureen, soppen og løk i skiver eller biter.
La det småputre litt en liten stund.
Ha alt i en ildfast form og strø ost over. La det steke på 225 grader i ca 15 minutter, eller til osten er gylden.
Blir litt som pizza, bare uten bunn.
1 boks hakkede tomater
En dæsj tomatpure (kan sløyfes)
1 pk kjøttdeig
2 pressede fedd hvitløk
1 boks sopp
1 stor løk
Revet ost
Stek kjøttdeigen med hvitløk og det krydderet du vil ha. Ha oppi tomatene, pureen, soppen og løk i skiver eller biter.
La det småputre litt en liten stund.
Ha alt i en ildfast form og strø ost over. La det steke på 225 grader i ca 15 minutter, eller til osten er gylden.
Blir litt som pizza, bare uten bunn.