View Full Version : Kjøttdeig og holdbarhet (og litt egg)


Albertine
20-06-06, 14:58
I går tok jeg opp en pakke kjøttdeig fra fryseren og la den på benken. Av diverse årsaker ble ikke kjøttet brukt, og jeg la det i kjøleskapet. Det er helt OK å bruke det i dag, ikke sant? (Har fryst ned i småpakker selv.)

Det egget jeg brukte i deigen satt litt fast i kartongen. Er det da ødelagt?

Georgine
20-06-06, 15:31
Kjøttdeigen kan du fint bruke, regner jo ikke med at du spiser den rå? :D

Skjønte ikke hva du mente med et egget da.. :o

Albertine
20-06-06, 15:35
Jo, atte egget var sikkert bittelitt sprukkent, det var det jeg mente.

Georgine
20-06-06, 15:36
Åja.. da ville jeg luktet på det før jeg brukte det ihvertfall :)

Albertine
20-06-06, 15:41
Lukta helt fint, så nå lager jeg lavkarbokjøttkaker. :)