Nå syns jeg fettfobien tar LITT vel overhånd. :eek:
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=121332
Det britiske firmaet Wall's planlegger å lage iskrem ved hjelp av fiskeblod. Dette gjør de for å lage en sunnere is med mindre fett.
Is er ikke noe jeg spiser så mye av at jeg må ha den fetfri... Is av fiskeblod høres ospiselig ut:w00t: Fram før mer fløteis!
Sunn og sunn fru blom.. genmotifierte greier uten fett.. Nei takk. Kjører da mye heller min egen hjemmelagede med masse fløte i! Ittno fiskeblodis på meg nei.. :eek:
Nettopp, jeg skjønner bare ikke logikken?? Hva er mest sunt, naturlig fett eller genmodifiserte bearbeidede greier?? Hvor er logikken?
:rolleyes: ...velbekomme....
Æsj, sier jeg bare. :confused:
BiggestLooser
28-06-06, 20:14
Hoeres nesten ut som en oppskrift paa Fear Factor drikk. Og er det noe jeg kan noe om saa er det Fear Factor drikk. Jeg arrangerte Fear Factor her paa reservatet sammen med en liten gjeng kolleger paa lordag.
Her folger oppskriften:
Sardiner i tomatsaus
Cottage cheese
Spinat
Grapefrukt juice
Tabasco saus
Oesters i olje
Soyamelk
Tomat juice
Raa egg
Brisling i olje
Man tager alt i en foodprocessor og maler alt til en deilig forfriskende shake. Kanskje neste aar jeg skal lage Fear Factor iskrem med fiskeblod. :p :eek:
Jeg er enig med Fjonken naar det gjelder kunstige genmodifiserte greier. Bedre aa lage sin egen is, men finnes det lavkarbo iskremoppskrifter?
Tror jeg står over den isen jeg gitt :p :p :p
Å oppgi at isen inneholder fiskeblod er jo til å grøsse av. Frister overhodet ikke. Ugh
Siljevanilje
28-06-06, 22:56
holder meg heller til iskrem laga av egg og kremfløte.. mhm
Hørtes udelt ekkelt ut. Men. . .
I "gamle" dager - sånn på 70-tallet i hvert fall - var soft-ice lagd med hvalolje. Det var derfor den var så god. . . Men dere søringer ante vel antakelig ikke det. . . Men det gjorde vi, for vi hadde hvalstasjonen like utenfor sentrum, og sånn. . .
Hah!!!:D
Jeg er enig med Fjonken naar det gjelder kunstige genmodifiserte greier. Bedre aa lage sin egen is, men finnes det lavkarbo iskremoppskrifter?
Åh ja, bare ta en standard fløteisoppskrift og bytt ut sukkeret med søtning.. Eller lag sorbet på funsaft eller andre lavkarbosafter.. Ikke vanskelig i det hele tatt.. Is er vel det som er lettest å konventere til lavkarbo av alle retter som finnes.