![]() |
Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Hei alle sammen :)
Det går forferdelig dårlig med vektnedgangen min for tiden så jeg tenkte jeg kanskje skulle prøve meg litt på Nilling, som dere så fint kaller det. Har lest at mange av dere har hatt suksess med det. Har prøvd å søke litt på det, "nilling", men føler meg egentlig ikke VELDIG klok. Kunne trengt en innføring i grunnprinsippene. Fikk med meg at det er noe atkins by the book (så de to linkene Nille hadde skrevet tidligere). Man skal rett og slett kutte ut masse greier..... Hvis noen hadde villet ta seg 2 min å si litt og gi meg noen råd hadde jeg blitt veldig glad :D Fordeler\ulemper osv. Men skal prøve å søke litt mer (skal se litt mer på den "mat for oss som niller" tråden) |
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg...?
Tenkte jeg skulle gjøre det selv, for nå begynner jeg å føle på at jeg ikke går noe særlig ned også...
Så etter at jeg søkte litt på det også, så fant jeg dette som jeg tenkte å følge i hvert fall: Reglene for induksjon Tillatte matvarer på Atkins induksjon Hvis du skal gjøre dette, så er det ok å være flere sammen, eller? For å støtte og dele erfaringer vi som er helt nye på dette? |
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg...?
Sitat:
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg...?
Jeg har mest problemer med å kutte osten, tror jeg...
...og få trent... der må jeg skikkelig skjerpe meg... Veldig greit med en fersk nille-tråd, ja... |
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg...?
Helt OK med ost & fløte, men i begrensede mengder ! :)
Det er jo kjente partystoppere ........... |
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg...?
Ja, jeg har skjønt det at det kan hende fløte og ost stopper vektnedgang, så jeg skal se på det hvis jeg etter en nille-uke ikke går noe ned. :)
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
jeg skal helt kutte ut fløte. men skal prøve å ha litt ost på kjøttdeigennår jeg lager tacosalat. merker jeg at det ikke funker, kutter jeg helt med det også. men hva med minimais?? ser folk er litt uenige når det gjelder de??
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
og hva er klibrød?? er det noe man kan spise på induksjon(nilleukene)??
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Max 1 stk. klibrød pr dag. Fiber rik med solsikke f.eks.
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Sitat:
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Det er fint, det er så godt med minimais i wok. Lager mye av det og da lurer jeg på hvordan wok saus jeg kan bruke?? går det bra med litt soyasaus over, eller har dere noen andre tips??
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Ville ikke ha brukt så mye soyasaus. Den er ganske høy i karber. Man bittelitt skader vel ikke. Ellers kan jeg anbefale å blande f.eks. 2 ss sambal oelek chili paste med olivenolje og et par knuste hvitløksfedd. God til marinade (la kjøtt/fisk etc marinere et par timer), og som wok saus.
Torsdag kveld la jeg frosne scampi i ovennevne marinade. Fredag da jeg kom hjem fra jobb stekte jeg opp squash, paprika, løk, sukkererter og brokkoli (i bitesize biter). Blandet inn scampi med marinaden, lot det surre til scampiene var gjennomvarme og serverte. Skikkelig godt ! |
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Ja det hørtes skikkeli godt ut. liker ikke scampi, men kan jo gjøre det samme med kjøtt regner jeg med.
Mange spm fra meg i dag, vil gjerne gjøre det så korrekt som mulig, men leste man kunne lage kakao av kokosmelk med litt kakao i. Hvilken kakao er best å bruke?? kan man feks bruke soya melk i stede?? (blir litt heftig med all den kokosen) |
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Hva slags melk du skal bruke må du velge selv ut fra hvor mange karber du skal ha. Selv spiser/drikker jeg ikke soya så jeg har ingen oversikt hvor mye karber det er i den.
Når det gjelder kakao kan du bruke hvilken som helst kakao UTEN SUKKER. Les på pakka. Jeg bruker Valrhona 99% kakao. Men Freia har en sukkerfri en som også er god. |
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Sitat:
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
nei... ikke o`boyen! den er stappfull av karboer.... men freia har egen kakaopulver uten sukker.... og minimalt med karboer... jeg bruker den sjeldent.. mer når jeg har invitert folk til meg på kakao og sånt.... men ellers holder jeg meg unna.... men O`boyen uten sukker inneholder mye karboer.. jeg har ikke kjøpt pakken så jeg kan ikke si hvor mye... men husker da jeg såg den i butikken og jublet for det.. men det stemmer ikke .....
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Sitat:
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Sitat:
Freia Drikkekakao eller Freia ren kakao skal du ha. Se på pakka ! |
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Ble ikke noe kakao på meg på butikken i dag.
Men siden jeg skal starte nille uke til mandag får jeg vel bare sette meg ned å pugge matvarer som er lov på Atkins induksjon, for det er jo de jeg skal forholde meg til. Men har lest litt på disse linkene til folk som har nille uke at de spiser 2 fiberrik. Man skal vel fortsette å tenke 15 karbs om dagen og ikke tenke kalori?? Er det ingen som har noen tips å komme med da :D |
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Sitat:
Det er 20 karber pr dag og mesteparten av disse skal bestå av grønnsaker. Atkins lista skal følges til punkt og prikke - står det ikke på lista skal du ikke spise det, - med unntak av max 1 fiberrik pr dag. (IKKE 2) Det er det eneste unntaket og har kommet til fordi de ikek hadde fiberrik i USA da boka ble skrevet. Jeg kontaktet "Atkins Support" og fikk "godkjent" 1 pr dag. Du skal ikke tenke kalori |
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Sitat:
Står ikke noe om hermetisk mat da som feks hakka tomater, men det kan vi vel bruke for det er mange som spiser tomatsuppe under induksjon |
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
som Nille sier: Atkins lista skal følges til punkt og prikke - står det ikke på lista skal du ikke spise det, - med unntak av max 1 fiberrik pr dag. (IKKE 2)
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
Sitat:
|
Sv: Kanskje Nilling kunne vært noe for meg ...?
må jeg starte på nytt viss jeg har tatt to til kvelds?:o
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:17. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no